2777
2789

اصلا شاید حرف هایی که میزنم کاملا بی منطق و کلیشه ای باشه هیچ موقع این حس رو نداشتم همیشه از اینکه فعال باشم و دستم توی جیب خودم باشه لذت می بردم تا اینکه این چند ماه با یکسری از دوستای قدیمی رفت و آمد کردم و از ته دل به حالشون غبطه خوردم

اکثرا تا دیپلم گرفتن ازدواج‌ کردن یا نهایت سرشون رو با رشته های آسون گرم کردن احساس میکنم فکر و ذهنشون کاملا اسودست و خیلی سختی ها رو تجربه نکردن ولی من بهترین سال های عمرم رو با استرس درس نابود کردم دقیقا ۱۳ سال بعد از دیپلم درس خوندم و به معنای واقعی جون کندم ، از اونور که مثلا درس تموم شد و افتادم توی بازار کار به مراتب شرایطم سخت تر شد از سر و کله زدن با دانشجو تا کارهای پروژه ای و بند اومدن نفس و تموم شدن توانم زیر فشار و استرس 

برام نگید که کار خونه سخته که خودمم همون اندازه ی یک زن خونه دار کار انجام میدم توی خونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من کار زیاد رو دوست دارم و لذت میبرم تا سن بالا هم قصد کار کردن دارم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

اونا هم مشکلات دارن شما فقط ظاهر زندگیشون و دیدین

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

عزیزم به این فکر کن که اگه خانمهایی مثل شما نبودن سطح شعور و فرهنگ جامعه چقدر پایین میومد.مطمئن باش خانمهای خانه دار مثل من به حضور شما در جامعه افتخار میکنن

برای همتون ارزوی خوشبختی میکنم