2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صب خیلی بهتره زود تر جواب میگیری دقیق تره عزیزم صب زود بزن انشالله مثبت باشه

ممنون گلم ولی نمیدونم مثبت باشه خوشحال بشم یا منفی چون خودم بچه نخواستم ولی عقب انداختمو یه حس عجیبی دارم شکم درد کمر درد

🧡خداوندا تو تنها پشت پناه منی🧡
ممنون گلم ولی نمیدونم مثبت باشه خوشحال بشم یا منفی چون خودم بچه نخواستم ولی عقب انداختمو یه حس عجیبی ...

بچه خیلی خوبه اگه شرایطش باشه واقعا به زندگی معنا میبخشه واقعا زندگی یه جور تازه میکنه عشقو زیاد میکنه یه موجود جدید کوچولو ناناز که از وجود توو شوهرت تشکیل شده از گوشت پوست استخونت یه موجود یه نیمه از هر دوتون یه موجود که باعث خنده و شادی و خاطرات خوب بین توو شوهرت بشه شاهد بزرگ شدنش موفقیتش میشین پا گرفتنش حرف زدن کلمه کلمه ش هر دوتون به وجد میاره یه موجود که اگه خدای نکرده مریض باشه مریضی باهاش خوشحال باشه توم خوشحالی یه موجود که اخر پیریت میشه عصای دستت میشه پشتوانت میشه مرهم تنهایاوو میشه تکیه گاه برای وقتای بی کسیت یه موجود که غیر ممکنه ولت کنه بره تو رو بخاطر مادیاتت بخواد تو رو بخاطر پول ثروتت بخواد تو رو بخاطر یه مادر بخواد من که ارزوم داشتن بچه صالح از خدا فقط دو تا یچه خوشگل و صالح و باادب میخوام

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
ایشالله هرچی خیره برات پیش بیاد تست زدی لایک کن من ۳۱ ام موعدمه دعا کن واسم باردار باشم...

نه امروز پری شدم ان شالله شما باردار باشی🌹

🧡خداوندا تو تنها پشت پناه منی🧡