2777
2789
عنوان

خفه شدن در حموم

1941 بازدید | 35 پست

سلام دوستان من امروز تو حموم یه چند دقیقه ای سرم پایین بود بعد سرم رو بردم بالا،احساس خفگی شدید بهم دست داد،سرگیجه شدیدددد گرفتم....مرگ رو تو چند دقیقه تو چشام دیدم.....برهنه زدم بیرون زیر کولر هیچ دمایی حس نمیکردم خیس رو تخت دراز کشیدم یکم حالم جا اومد تازه دما حس کردم و حوله پیچوندم دورم....بعد هم بردنم درمونگاه و.....اینا علائم سکته خفیف نیست؟؟؟برا کسی تا حالا پیش اومده؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجوری شدم یه چند بار،صدای سوت میشنیدم،بعدم سیاه شد همه جا،در حموم رو باز کردم هوا بهم خورد بهتر شدم

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

چیزی نیست بخاطر بخاره من خیلی وقتا درو کامل باز میزارم حس خفگی بهم دست میده تو بخارا🚶‍♀️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یکی از علایم بیماری ام اس هم ممکنه باشه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

من هفته پیش اینجور شدم . داشتم میمردم یعنی انقدر حالم بد بود پاهام بی حس شده بود 

به خاطر اینه هوا گرمه ماهم اب داغ رو باز میزاریم این جوری میشیم 

البتهدممکنه به خاطر کم خونی هم باشه چوت سطح اکسیژن میاد پایین و احساس خفگی دست میده

باید یهدذره در باز باشه