2777
2789
عنوان

خفه شدن در حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 35 پست

شایدفشارت افتاده . منم اینجوری میشدم بعدش چشام سیاهی میرفت و سرم سدو میکشید شدید اب قند میخوردم درجا خوب میشدم دیگه آب رو زیادی گرم نکن و رو صندلی حموم بشین حموم کن

سعی میکنم توتاپیک هایی که خیلی خلوته شرکت کنم شاید تونستم کمکی بکنم 
😩😩😩😩😩

گلم چیزی نیست من پسرم 25 روزش بود توجه کرد دیدم با چشمش اجسامو دنبال نمیکنه بچم زود بود واسش تاپیک زدم یکی گفت شاید نمیبینه شاید دور از جونش نابیناس مردم افسردگی بد زایمانم داشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ ربطی ب ام اس داره اخه

من شرمنده شمام که یکی از علامتاش اینه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خدایی نصفه شبی این چه حرفیه بنده خدارو نگران میکنی، بخار بوده اکسیژن کم اورده

چه خبرتونه بابا خودم ام اس دارم میدونم یکی از علامتاشه تشخیص که نزاشتم براش بره دنبالش ان شاءالله که نیست 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
چه خبرتونه بابا خودم ام اس دارم میدونم یکی از علامتاشه تشخیص که نزاشتم براش بره دنبالش ان شاءالله که ...

خدا سلامتی بده عزیزم، ببخشید تو سایت یکسریا استرس بیخود میدن مثلا طرف میگه بچم حرف نمیزنه میگن شاید اوتیسمه یا من بچم زیر دو ماه بود یبار گفت اجسامو دنبال نمیکنه با چشم گفتن شاید نمیبینه