2777
2789
عنوان

با خانواده سر شوهرم بحث کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دشمنی بالاتر از اولاد نیست شاخ گاوی بدتر از داماد نیست هم کار خواهر برادرات اشتباهه که انقدر فش ...

احسنت

منم اعتقادم همینه

ولی همه مثل ما نیستن

منم ناراحتم که بهشون گفتم ولی از طرفی چون خیلی ساکتم ندیده میگیرنم 

نمیدونم کارم اشتباه بود یا نه

احسنت منم اعتقادم همینه ولی همه مثل ما نیستن منم ناراحتم که بهشون گفتم ولی از طرفی چون خیلی ساکتم ...

عیب نداره عزیزم

ان شاءالله خدا به زندگی خودتون برکت بده اونقدددددددررررررر زیاد که کوچکترین نیازی به کسی نداشته باشید

ولی در کل ، جلوی شوهرت وایستا

نذار انقدر پرتوقع باشه

محترمانه و مودبانه بهش بفهمون که توقع داشتن از دیگران خیلییییی بده ، هم پدرمادر شما هم پدرمادر خودش هم اشخاص دیگه

یه ضرب المثل ترکی هست که میگه پسر عاقل ارث بابارو میخواد چیکار پسر بی عقلم همینطور چون اگه عاقل باش ...

تقصیر باباشه

باباش هی پول میده باورش شده که باید همه کمک کنن

باباشم دلیل پول دادنش اینه که به اون پسر دیگه هم داده،وجدانن به شوهر منم قرض داد

عیب نداره عزیزم ان شاءالله خدا به زندگی خودتون برکت بده اونقدددددددررررررر زیاد که کوچکترین نیازی ب ...

من خیلی وامیستم

باز هم وامیستم و جوابش رو میدم

ولی شوهر زبون نفهمه به نظرم

هم خودش هم خانوادش

خانوادش یادش دادن

یعنی تربیتش پر توقعه

توکه اخلاق شوهرتو میدونی چرا میگی خانوادت ب برادران هی کمک میکنن ک زبون شوهرت دراز باشه.نگو حداقل اع ...

من نگفتم به کسی کمک کنن

تازه شوهرم از بیشترش خبر نداره!!!

بعدم خواهرم هم میگیره

وقتی داره میره زندان مثلا،ندن؟

ولی بی شعورن،پول میگیرن قسط بدن وسطش یه سفر کوچیکم میرن

اقا من گیرم بین شوهر و خانواده