2777
2789
عنوان

رژلب میماسه

754 بازدید | 13 پست

بچه ها من رژ جامد گرفتم. میزنم رو لبم یه حالتیه میماسه بعد چروک لبم مشخصه. انگار ماکارونی خوردم اصلا یه جور چرتیه. قلقش چیه خوب دربیاد؟ مراحلشو بگید برام. مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی. بعد از اینکه رز زدم دوباره وازلین بزنم؟ یا دیگه لازم نیست؟ بعد رز جامد خوبه یا مایع؟

نه همون زیر سازی کافیه

من تجربه رژ مایع نداشتم برق لب داشتم که مثل چسب میشه میمونه ولی شما با همین فرمون برو جلو رژ جامد استفاده کن اگر زیر سازی کنی تو مصرف رژ صرفه جویی هم میشه 😁✌ بدون چرب کردن خیلی باید بیشتر مالید رژ رو

نه همون زیر سازی کافیه من تجربه رژ مایع نداشتم برق لب داشتم که مثل چسب میشه میمونه ولی شما با همین ...

مرسی از راهنماییت‌. انقدر مالیدم و پاک کردم لبم کنده شد. فردا روش شما رو تست کنم . ممنون

مرسی از راهنماییت‌. انقدر مالیدم و پاک کردم لبم کنده شد. فردا روش شما رو تست کنم . ممنون

قربانت با این روش حتی رنگ رژم از جیغی درمیاد اگر جیغ باشه مثلا قرمز باشه کم رنگ تر بنظر میاد✌