2777
2789

سلام منو دوستم تقریبا یه دسته گل به اب دادیم 🫠لطفا اگر کاربری رو میشناسید که اطلاعات مذهبی داره توی تاپیک تگ کنید 

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

در چه مورد

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میتونی بگو عزیزم شاید کسی بلد بود

دوست من یه مدتی (حدود بیست روز) برای یه مشکلی که داشت چله ی یکی از سوره های قران رو برداشته بود اما توی اون مدت نه تنها وضعیتش بهتر نشد بلکه مدام بدتر هم نیشد تا اینکه دیگه چله رو رها کرد اما هنوز توی وضعیت خیلی بدی هست ، شرایطش از قبل بدتر شد خودش پرس و جو کرده و بهش گفتن سنگینی داره چله چون مولا توی اون تایم غسل و نماز نداشتی ، میخواد بدونه واقعیه یا نه ؟ ما جفتمون خیلی اطلاعات نداریم 😢

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

دوست من یه مدتی (حدود بیست روز) برای یه مشکلی که داشت چله ی یکی از سوره های قران رو برداشته بود اما ...

باید غسل واجب گردنشون نباشه و نماز های واجب رو بخونن بخصوص اول وقت. با نماز اول وقت مشکلات طوری حل میشن که شاید نیاز به چله نباشه براشون.

باید غسل واجب گردنشون نباشه و نماز های واجب رو بخونن بخصوص اول وقت. با نماز اول وقت مشکلات طوری حل م ...

بله نماز نمیخونه و فکر کنم غسل هم نمیکرده

بنظرتون همینکه شروع کنه به نماز خوندن کافیه ؟ خیلی میترسه که دوباره اذیت بشه منم خیلی عذاب وجدان دارم چون من بهش گفتم چله بگیره 😢 میتونه الان نائب بگیره ؟

بله نماز نمیخونه و فکر کنم غسل هم نمیکردهبنظرتون همینکه شروع کنه به نماز خوندن کافیه ؟ خیلی میترسه ک ...

بله شروع کنه. عالیه. توکل بر خدا. هیچ چیز بهشون اسیب نمیرسونه. ان شالله. اگر پایبند به نماز باشن. 

بله شروع کنه. عالیه. توکل بر خدا. هیچ چیز بهشون اسیب نمیرسونه. ان شالله. اگر پایبند به نماز باشن.

ممنون عزیزم لطف کردید 🙏🏻 در مورد نائب گرفتن هم اطلاع دارید ؟ اینکه از کجا میشه پیدا کرد

ممنون عزیزم لطف کردید 🙏🏻 در مورد نائب گرفتن هم اطلاع دارید ؟ اینکه از کجا میشه پیدا کرد

یه خانمه هست تو ایتا مامانم تو کانالشون هست الان آیدیش رو میدم. من قبلا به ذکر هایی که میگن عمل کردم حیلی خوب بوده. خودشون نائب هم میشن.

doavakhatm این کانالشونه آیدی خودشونم هست بهشون پیام بدید نائب میشگ

ممنون عزیزم از راهنماییت 🤍🙏🏻🌿