2777
2789

خانوما سلام 

راضی بودین از مامای همراه ؟زایمانتون روندش بهتر شد با وجود ماما؟

یکم راهنمایی میکنید لطفا هزینه اشم بگید ممنونم

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  

دعاکنین منم حامله شم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

من گرفتم

۹۵۰ گرفت برا ۶ ساعت 

هنوز نزاییدم نمیدونم🤦‍♀️😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله گرفتم و بسیاااار راضی بودم 

حتما برای بعدی ها هم میگیرم 

قیمت رو نمیدونم من 4 سال پیش گرفتم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

دلم میخاد داخل مطب زایمان کنم ولی 5-6تومن میگیره بیمارستان4

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
من گرفتم ۹۵۰ گرفت برا ۶ ساعت  هنوز نزاییدم نمیدونم🤦‍♀️😁

ایشالا بسلامتی زایمان کنی 

منم می‌خوام بگیرم 

از کجا پیدا کردی خود بیمارستان معرفی کرد بهت؟بیمارستان دولتی میری؟

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  

من گرفتم بهم کمک کرد ولی نه اونقدر

ولی خب خودم میدونستم از اول میخوام زایمان طبیعی داشته باشم ورزش میکردم پیاده روی میکردم و زیاد سنگین نشده بودم و پیاده روی میکردم‌.. زایمان خوبی داشتم

فروردین ۱۴۰۰ پنج میلیون گرفت

عفریته ریپلای نکن من از تو بدترما😐هر...در لباس خاستگاری ‌تورو خوشبخت نمیکنه ولی ببین خواهشا شغل پیدا کن تا عزت نفس بگیری به دردت میخوره تجربه هات از من گفتن بود ۱)به پیر به پیغمبر بچه نیارید که دست بزن شوهرتون و اخلاقای گوه دیگش خوب بشه خوب نمیشه بلکه بدترم میشه ولی چون بجه پس انداختی دوست عزیزم مجبوری بسوزی بسازی بعدم هر روز نسخه مرگ شوهرتو بپیچی ۲)یه بچه دارید الکی تولید فرزند نکنید چون اون بچتون تنهاست به هزارتا فاکتور فکر کنید بعدش اگه امکاناست و پول و حوصله داشتید اقدام کنید ۳)زن یه موجود ازاده غیرت همسرش براش عشق و پول وخوشبختی و خوشحالی نمیشه،زن ها توی جامعه ما هیچ اهمیتی به خواسته های خودشون نمیدن چرا؟ جرا به زبون میاریم‌شوهرم این رنگ مو رو دوست داره؟ شوهری که از رنگ مو سر درمیاره رو باید زد بی فانوس کرد نه که بگی وایی شوهر خوش سلیقم😐 خودت خودتو باور کن به شجاع بود نه بی نفص بودن ....از مردا چه توقعی دارید؟ که تورو مستقل بودن وقتی هنوز فکر میکنید ناموس کسی هستید؟مگه خودتون عقل ندارید؟ چرا به زبون میاری شوهرم دوست نداره برم سرکار؟ از تو سری خور بودن خوشت میاد یا احمق بودن؟ ۴)چرا بار اولی که مادرشوهرتون دخالت میکنه جلوش ایستادگی نمیکنید که دیگه تکرار نکنه مطمئن باش اتفاقی که باید بیفته میفته چه الان چه ده سال دیگه...۵)جهاز کلان و مارک ضامن خوشبختی کی بوده که شما دومیش باشی؟جهاز ساده بگیر و بقیه پولشو برای خودت تبدیل به سرمایه کن بزار مردم بیان بگن جهاز فلانی اینجوریه..‌ خب بگن مگه چی میشه جز اینکه وقتشون هدر میره؟۵) مگه بچه تو و همسرت نیست چرا از خانوادت سیسمونی میخوای؟ خانوادت توی فرزند اوری تو چه دخالتی داشتن که الان سیسمونیشو بدن؟... ۶)مرد خیانتکار و چشم چرون همیشه همین میمونه مردی که به همه نگاه میکنه تورو با همه مقایسه میکنه هیچ وقت ادم نمیشه بچه نیار ... ۷)آشغالترین حرفی که از قدیمیا به جا مونده و هممون که بالغ بر یک میلیون بار شنیدیم که بچه بیار زندگیت درست میشه شیرین میشه بخدا اینطور نیست فقط محکوم میشی به اینکه تو مادری تصمیمت روی سرنوشت بچه اثر داره بشین بسوز و بساز بچت بچه طلاق نشه پس خودت چی؟ 🙂 تو چی این وسط؟ کدوم زنی روحش مرده و بیخیال گندکاری شده که تو دومیش باشی؟ نسوز و نساز بجنگ! جنگجوی خشمگین باش ولی بجنگ!
یعنی چی چیکار می کنه؟

نرمش هایی ک لازمه رو میگه انجام بدی 

جز خودش کسی معاینه ات نمیکنه

من گرفتم بهم کمک کرد ولی نه اونقدر ولی خب خودم میدونستم از اول میخوام زایمان طبیعی داشته باشم ورزش ...

اخه ماما داشته باشی دیگه کسی رو نمیذاره طرفت بیاد خودشه و خودش خیلی خوبع 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
دلم میخاد داخل مطب زایمان کنم ولی 5-6تومن میگیره بیمارستان4

بیمارستان ک بهتره

اخه ماما داشته باشی دیگه کسی رو نمیذاره طرفت بیاد خودشه و خودش خیلی خوبع 

من همسرمم بود پا به پام بود و کمک کرد

عفریته ریپلای نکن من از تو بدترما😐هر...در لباس خاستگاری ‌تورو خوشبخت نمیکنه ولی ببین خواهشا شغل پیدا کن تا عزت نفس بگیری به دردت میخوره تجربه هات از من گفتن بود ۱)به پیر به پیغمبر بچه نیارید که دست بزن شوهرتون و اخلاقای گوه دیگش خوب بشه خوب نمیشه بلکه بدترم میشه ولی چون بجه پس انداختی دوست عزیزم مجبوری بسوزی بسازی بعدم هر روز نسخه مرگ شوهرتو بپیچی ۲)یه بچه دارید الکی تولید فرزند نکنید چون اون بچتون تنهاست به هزارتا فاکتور فکر کنید بعدش اگه امکاناست و پول و حوصله داشتید اقدام کنید ۳)زن یه موجود ازاده غیرت همسرش براش عشق و پول وخوشبختی و خوشحالی نمیشه،زن ها توی جامعه ما هیچ اهمیتی به خواسته های خودشون نمیدن چرا؟ جرا به زبون میاریم‌شوهرم این رنگ مو رو دوست داره؟ شوهری که از رنگ مو سر درمیاره رو باید زد بی فانوس کرد نه که بگی وایی شوهر خوش سلیقم😐 خودت خودتو باور کن به شجاع بود نه بی نفص بودن ....از مردا چه توقعی دارید؟ که تورو مستقل بودن وقتی هنوز فکر میکنید ناموس کسی هستید؟مگه خودتون عقل ندارید؟ چرا به زبون میاری شوهرم دوست نداره برم سرکار؟ از تو سری خور بودن خوشت میاد یا احمق بودن؟ ۴)چرا بار اولی که مادرشوهرتون دخالت میکنه جلوش ایستادگی نمیکنید که دیگه تکرار نکنه مطمئن باش اتفاقی که باید بیفته میفته چه الان چه ده سال دیگه...۵)جهاز کلان و مارک ضامن خوشبختی کی بوده که شما دومیش باشی؟جهاز ساده بگیر و بقیه پولشو برای خودت تبدیل به سرمایه کن بزار مردم بیان بگن جهاز فلانی اینجوریه..‌ خب بگن مگه چی میشه جز اینکه وقتشون هدر میره؟۵) مگه بچه تو و همسرت نیست چرا از خانوادت سیسمونی میخوای؟ خانوادت توی فرزند اوری تو چه دخالتی داشتن که الان سیسمونیشو بدن؟... ۶)مرد خیانتکار و چشم چرون همیشه همین میمونه مردی که به همه نگاه میکنه تورو با همه مقایسه میکنه هیچ وقت ادم نمیشه بچه نیار ... ۷)آشغالترین حرفی که از قدیمیا به جا مونده و هممون که بالغ بر یک میلیون بار شنیدیم که بچه بیار زندگیت درست میشه شیرین میشه بخدا اینطور نیست فقط محکوم میشی به اینکه تو مادری تصمیمت روی سرنوشت بچه اثر داره بشین بسوز و بساز بچت بچه طلاق نشه پس خودت چی؟ 🙂 تو چی این وسط؟ کدوم زنی روحش مرده و بیخیال گندکاری شده که تو دومیش باشی؟ نسوز و نساز بجنگ! جنگجوی خشمگین باش ولی بجنگ!

من داشتم..اولین زایمانم بود دو سال پیش ۴تومن بود فقط هزینه خودش البته

کرونا هم خیلی زیاد بود ۳تا پرستار بجا همراه داشتم بیمارستانمم خصوصی بود ۷تومن شد حقوق کامل همسرم اون موقعه😅😅

خب من خیلی تاکید میکردم ک مامای خوش رو مهربون میخوام و ب پرستارا هم‌گفتم

خیلی بهم‌کمک کردن همشون عالی بودن

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤