2777
2789
عنوان

اگه میخوای خوشگل و زیبا بشی بیا 🥺❤💃

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

𖧷 • • • • • • • • • • • • • • • • • • 𖧷

•با این کارها خوشگل تر شو•💜🧿

-شب ها قبل از خواب کمی به لب هاتون عسل بزنید تا نرم و شفاف بشن••👄🍯

-یه مقدار روغن زیتون به گونه هاتون بزنین ماساژ بدید تا شفاف و براق بشن••🫒💕

-برای خوش فرمی و برجستگی سینه فقط کافیه با آب سرد دوش بگیرید••🛁💿

-برای کم کردن التهاب وقرمزی جوش مقدار خیار رنده شده‌سرد و ژل آلوئه ورا روصورتتون بزنید••☁️🍓

بچه ها هر موضوعی که دارین بگین تا بزارم  و اگه هم هستید لایک کنید اینو 🌺🌈

برا موهای وز هم بگو که اینم میدونم برا کاهش وزنمه ،کرم کراتینه میزنم ولی بهتر نشده

کسی چه میدونه شاید یه روزی زندگی روی خوششو به منم نشون داد😏😏😏😏
من چون ۳۰ کیلو وزن کم کردم پوست صورتم شل شده وکدر چه کنم زود خوب شه ممنونم

ماسک صورت برای شفاف سازی پوست🤍

🍊• پوست پرتقال

پوست خشک شده پرتقال رو پودر کنید و با مقداری ماست مخلوط و روی پوست صورت تان بزنید ۱۰ دقیقه بزارید بمونه و بعد با آب ولرم بشورید🪁🌩

🥔• سیب زمینی

اگر می‌خواهید پوستتون همیشه صاف و سفید و روشن به نظر برسه از این ماسک استفاده کنید سیب زمینی رو رنده کنید و روی پوست صورت بمالید و بگذارید برای نیم ساعت بمونه و بعد بشورید🌨💕

عزیزم از خیار رنده شده هم استفاده کن و برای سفتی پوست هم

دو الی سه قآشق غذآخوری عسل و چند قطره آبلیمو و روغن زیتون رآ باهم مخلوط کنید،این مخلوط را روی صورت و گردن بمالید و بگذآرید خشک شود،سپس با آب گرم بشویید،برای گرفتن نتیجه بهتر اینکار را دوبآر در روز انجام دهید🤍🌸

ممنون اسی عالی ،😍 من لوپوس دارم اسی پوستم خیلی خشک میشه چیکار کنم عزیزم

عزیزم از انگور استفاده کن برای نرم شدن پوستت و از کدو و خیار هم برای مرطوب و سفید شدن پوست 

ماسک‌پوست‌خشک،صافی‌و‌درخشندگی

¹عدد هلوی رسیده ی پوره شده🍶

¹قاشق غذا خوری روغن نارگیل🌸

مواد رو با هم مخلوط کنید تا خمیری شکل شود. خمیر را به صورت خود بمالید. بعد از ۲۰ دقیقه با کمک پارچه ای تمیز و مرطوب آن را پاک کنید🏳‍🌈💕

برا موهای وز هم بگو که اینم میدونم برا کاهش وزنمه ،کرم کراتینه میزنم ولی بهتر نشده

موی وز🍊🍍.

به مقدار کم سرکه سیب را با روغن زیتون و سفیده تخم‌مرغ مخلوط کنید و آن را سی دقیقه روی موها بگذارید , این ماسک برای موهای سوخته و وز شده  خوب است 

ماسک برای موی وز🤍

به مقدار کم سرکه سیب را با روغن زیتون و سفیده تخم‌مرغ مخلوط کنید و آن را سی دقیقه روی موها بگذارید این ماسک برای موهای سوخته و وز شده خوب هست🥒💕

موی وز🍊🍍. به مقدار کم سرکه سیب را با روغن زیتون و سفیده تخم‌مرغ مخلوط کنید و آن را سی دقیقه ...

ممنونم عزیزم

کسی چه میدونه شاید یه روزی زندگی روی خوششو به منم نشون داد😏😏😏😏

کدوم روغن برای کدوم مو؟!💕

🌦•رشد و پرپشت کننده:روغن کرچک

🥒•رفع نازکی و ریزش:روغن زیتون

🍣•نرم کننده عمیق:روغن آووکادو

🤍•تقویت رشد مو:روغن رزماری

🧼•تقویت کننده پوست سر:روغن بادام

𖧷 • • • • • • • • • • • • • • • • • • 𖧷 مآسک ضد جوش صورت🦋. مخلوطی از جوش شیرین و عسل درست ...

عسل به صورتتون بزنید وبا پوست موز ماساژ بدین وبزارین ۲۰ دقیقه بمونه صورتتون سفید و شفاف میشه 😍

خدایاشکرت