2821
2789
عنوان

اولین لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا بجای یکماه ۴۰ روز

خب حتما ازاین به بعد سر وقت برو اونجا بهشون بگو وقفه انداختی ده روز 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
خواهش میکنم عزیزم ... اگر بقیه نکاتشو هم نمیدونی تا بت بگم

ممنون میشم استرس دارم

من اسم دستگاهشو نمیدونم ولی بهم گفتن هر دو ماه یکباره و 650 تومن این دستگاهو میشناسین؟ اینم مو درمیاد یا نه دیگه؟

السلام علیک یا ابا عبد الله
ممنون میشم استرس دارم من اسم دستگاهشو نمیدونم ولی بهم گفتن هر دو ماه یکباره و 650 تومن این دستگاهو ...

نه عزیزم درمورد این اطلاعی ندارم دستگاهی که من میرم ماهانه است ...

اونجا رفتی ازشون بپرسی همه اطلاعات رو بهت میدن استرس نداشتهععه باش...

اون منطقه لیزر رو کرم معطر و اینا نزن  قبل اینکه بری لیزر و اونجا ازشونم بپرس تا چندساعت نباید بهش آب بخوره و چه پمادی‌ برای بعد لیزر بزنی ...  ‌‌‌‌

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بعد من شنیدم ناحیه بیکینی همون اول همه موها از بین میره چون ضخیم تره درسته؟

من فقط زیربغل و دستامو میرم ...

ولی اره هرچی موزخیم تر باشه زودتر جواب میگیری فک کنم بیکینی از همون جلسه اول ۸۰,۹۰درصدش بریزه..