2777
2789
عنوان

از شوهرم گوشی مخفی گرفتم ،کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 73 پست
شاید باور نکنی اون گوشی داره من استرس گرفتم که میخوام بهش بگم تازه مدرک با فیلم دوربین دارم

باور میکنم عزیز دلم فقط از خدا میخوام خیلی کمکت کنه واقعا سخته ببینی همسرت خیانت میکنه اگه خونه مال خودته پرتش کن بیرون مردک عوضی رو 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
بعضی وقتا خیلیا وقتی من مشکل دارم بم میگن فلان کارو بکن فلان چیزو انجام بده ولی ممکن نیس   &nbs ...

آخه موضوع کاره ،باید شکم بچه رو سیر کنم،فردا دخترم بزرگ بشه من همش سرکار باشم ،چطوری بار بیاد آبرومو ببره از اینا میترسم ،شبا تنهایی بخوابم اذیت میشم میترسم

helooo  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم هیچی از خودش نداشت ،انگار زیادی بودم با وجود خواستگار زیاد ،مامانم منو تو بشقاب گذاشت داد به ا ...

خب اگر چیزی نداره چرا باهاش موندی؟

خیانت کار هست ، پولی هم نداره که دلتو خوش کنی با پول همسرت آینده دخترت تامین میشه و دخترت تو رفاه بزرگ میشه.

عزیزم میتونی همسرت و دوباره دوست داشته باشی؟ اگر میتونی حدا نشو . اما اگر نمیتونی دیگه با همسرت زندگی نکن چون کمبود محبت از یک طرف و حرص و ناراحتی و میل به انتقام ممکنه باعث بشه هر کاری بکنی .

آخه موضوع کاره ،باید شکم بچه رو سیر کنم،فردا دخترم بزرگ بشه من همش سرکار باشم ،چطوری بار بیاد آبرومو ...

پس بی رودربایستی بگم دنبال راه حل نباش 

اگر هنوز نمیتونی شبا تنها بخوابی پس کاری نکن، به روی شوهرت نیار که بدتر میشه و علنا جلوی چشمت هر کاری دلش بخواد میکنه و تحقیرت میکنه.

خواهش میکنه دیگه تجسس هم نکن و دنبال چیزی نگرد ، سرت و با کلاس و کار گرم کن که این افکار نیاد تو سرت.

ینیییی انقد کار کردن با دختر ده ساله برات سخته که حاضری با همچین شوهری زندگی کنی     ۵۰ درصد تربیت تو باشه ۵۰ درصدش مونده به دختر خودت     باز خوبه ۱۰ سالشه    حالا تو به بعدنا زیاد فک نکن شاید از خونه بیرونش کردی یا تهدید کردی    ترسید یبارکی درس شد

ینیییی انقد کار کردن با دختر ده ساله برات سخته که حاضری با همچین شوهری زندگی کنی     ۵۰ در ...

آخه یک همسایه داشتیم دیوار به دیوار آپارتمان ،دیوارها که نازک بود ،زنه از شوهرش طلاق گرفته بود دخترش ونتونست جمع کنه ،تقه دختره رو زدن از اینا میترسم

helooo  
پس بی رودربایستی بگم دنبال راه حل نباش  اگر هنوز نمیتونی شبا تنها بخوابی پس کاری نکن، به روی ش ...

همه کار بللدم سرم زنی ،تاتو بدن ،معلمی ،تدریس به بچه ها ،و... آنقدر نزاشت برم فضای بیرون از وجودم تو اجتماع بدون اون ترس دارم

helooo  

قدیم میزاشت می‌رفت بخدا به هرکس که درد دل میکردم می‌گفت زن به این زیبایی ویکی تنها می‌زاره می‌ره ،بهم می‌گفت طلاق بگیریم سیقه من بشو یعنی چی من دیگه خنگ شدم 

helooo  
همه کار بللدم سرم زنی ،تاتو بدن ،معلمی ،تدریس به بچه ها ،و... آنقدر نزاشت برم فضای بیرون از وجودم تو ...

ببخشیداولی اعصابم خوردشداینومیگم خب دیگه امثال خودش فضای بیرونومسموم کرده چون خودش سمیه فک میکنه شماهم بری خبریه

دو تا راه داری یکی اینکه خودتو بزنی به نفهمی و بخاطر دخترت پا بذاری رو قلبت بسوزیو بسازی به رو شوهرتم نیاری چون سری قبل گفتی طلاق میگیرم و طلاق نگیری اونم بدونه ضعف داریو بهش محتاجی پرو میشه هر غلطی دلش خواست علنی انجام میده نمیتونی یه کلمه هم بهش بگی   

دوم اینکه  عزمتو جذب کنیو نترسی بهش بگی   اینجام دو تا کار میتونی انجام بدی اینکه پرتش کنی بیرونو بترسونیش اخرشم طلاق بگیری راحت زندگی کنی ممکنه یه شوهر خوبم پیدا کنی بعدنا 

یا اینکه  بازم بهش  بگی ، بگردی دنبال منشا این موضوع برین پیش مشاوره و حرف زدنای منطقی با شوهرت   مردا دو جا  اینجوری خیانت میکنن  یا کم و کسری تو زندگیشون یاخانومشون حس میکنن یا ذات هول بودنشون باعت میشه 

تو راه دومی معلوم میشه شوهرت ادم میشه یا همون میمونه 

اینجا میفهمی باید طلاق بگیری یا بمونی