2777
2789
عنوان

از شوهرم گوشی مخفی گرفتم ،کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 73 پست
پول به چه دردم میخوره ،من خودم خونه دارم که پدرم به نامم زده ،بحث انسانیت وکثیفی مردای هوله

عزیزم واقعا میخوای بدون اینکه چیزی از این زندگی داشته باشی بزاری و بری؟؟؟ این زندگی رو تو ساختی و براش زحمت کشیدی ، حق داری ازش سهم داشته باشی ، خداروشکر که نیاز مالی نداری اما به خاطر دخترت هم که شده یک چیزی از پدرش بگیر ، میتونی بعدها بزنی به نام دخترت اما الان دست خالی نرو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم چقدباخوندن متنت بغضم گرفت میفهممت چقدفشاروت هست ولی بنظرمن به روش بیارتابفهمه میدونی واینکه تهدیدش کن به طلاق ولی طلاق بخاطردخترت که نمیتونی طلاق بگیری سخته

تا کی به روش میارم شما واقعا شوهرتون این کارو کنه به روش نمیترید

نمیدونم کار درستیه یا ن ولی من باشم همون لحظه ک گوشی رو پیدا کنم میکنمش سوراخ دماغش از چشمش میکشم بیرون شایدم بکشمش .دروغ چرا بگم من اصلا در این مورد صبور نیستم در لحظه ممکنه هر کار خطرناکی انجام بدم 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
عزیزدلم چقدباخوندن متنت بغضم گرفت میفهممت چقدفشاروت هست ولی بنظرمن به روش بیارتابفهمه میدونی واینکه ...

انقدر کثافته میزنم زیرش حتی سند ومدرکم بیارم میزنم زیرش

helooo  
فکر آینده دخترم چطوری برم سرکار دخترم و کجا بزارم

عزیزدلم اول اینکه اصلا جوش نزن خودتو ازبین میبری خدا همیشه بزرگه دخترتم بده دست ابجیت مامانت اصلا با خودت ببرش سرکار مگه چی میشه فدات بشم غصه نخور .چقد ما زنا بدبختیم چقد بعضی مردا پستن 

ببین یک حقیقتی هست

مردها وقتی اموالشون به نام زنشون باشه از ترس هم که شده حواسشون و جمع میکنن که خطا نکنن ، دیدم که میگم .

عزیزم دنبال مهر و عاطفه و وجدان تو مردها میگردی؟ نگرد عزیزدلم ، درصد زیادی از مردها نه عاطفه دارن نه وجدان ، قانون هم حمایتشون میکنه و پروتر میشن، به فکر خودت باش

میتونی جدا نشی اما با داشتن اموال همسرت همیشه این ترس تو دل همسرت هست که اگر خطا کنه شما اونو با لباس های تنش مس اندازی بیرون .

اگر هم جدا بشی اون اموالی که به نامت شده میمونه برای آینده دخترت .

نمیدونم کار درستیه یا ن ولی من باشم همون لحظه ک گوشی رو پیدا کنم میکنمش سوراخ دماغش از چشمش میکشم بی ...

شاید باور نکنی اون گوشی داره من استرس گرفتم که میخوام بهش بگم تازه مدرک با فیلم دوربین دارم

helooo  
ببین یک حقیقتی هست مردها وقتی اموالشون به نام زنشون باشه از ترس هم که شده حواسشون و جمع میکنن که خط ...

شوهرم هیچی از خودش نداشت ،انگار زیادی بودم با وجود خواستگار زیاد ،مامانم منو تو بشقاب گذاشت داد به اینا ،

helooo  

بعضی وقتا خیلیا وقتی من مشکل دارم بم میگن فلان کارو بکن فلان چیزو انجام بده ولی ممکن نیس     چون تو زندگی من نیستن بفهمن بعضی از کارا رو نمیشه انجام داد    خب نمیتونی از خونه بندازی بیرون بگی طلاقمم ازت میگیرم    نمیدونم چطور خانواده ای هستین   اگه پای خیانت باشه که باید مردا رو جر داد وقتیم که خونه واسه توئه چه بهتر