2777
2789
عنوان

از شوهرم گوشی مخفی گرفتم ،کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 73 پست
جدی بگو طلاق میخوام بذار بترسه حد اقل اگه با خاطر بچت زندگی کردی بازم،  دیگه از این گه ها نتونه ...

میدونی چیه اگه بگه طلاق و بعد نگیره بعد از دو سه سال دوباره تکرار میکنه میگه این آدم طلاق نیست بود همون دو بار قبل میگرفت

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری ازش گوشی مخفی گرفتی که خودش نفهمیده ؟

فهمیدم داره ،به روش نیاوردم میتونم ثابتش کنم رد خور ندارن مثل سری قبلی که مچشو گرفتم مطمنم داره ،ولی هنوز نگفتم بهش

helooo  

ادمی که خیانت میکنه پست ترین ادم رویه زمینه کثیف ترینه برا خودت ارزش قائل باش.الان به روش نیار زرنگ باش تا میتونی ارزش چیزی بگیر همه چیو اماده کن واماده باش و طلاق بگیر تو ارزشت خیلی بیشتر ازاین چیزاس 

عزیزم فعلا گوشیش قایم کن و ببین چیزی به روز میده یا نه. اگه چیزی نگفت تو هم فعلا حرفش نزن ببین چی میشه، بعد هم اینکه وقتی فهمید که تو در جریان گوشی قرار گرفتی کولی بازی درآر و خونه رو بزن به نامت حداقل بابت از دست دادن خونه یه ترسی تو دلش باشه

ببین تو شوهرت و بهتر میشناسی 

میتونی به خانواده اش بگی و اگر خانواده اش از تو حمایت میکنن با یک دعوای ساختگی بتونی خونه یا زمینی به نام خودت کنی خب ارزش داره ، حداقلش اینه اگر خواستی جدا بشی دست خالی نیستی.‌

چجوری نادیده بگیره بچه ها ؟ مگا همچین چیزی ببینی و خودتو بزنی به ندیدن   شار سواری که دو ل ...

من خودم به همه میگم نادیده بگیر منتها خودم هیچ زمان نتونستم 

نتیجش شد این که دیگه علنا میشت جلو چشمم چت میکرد باهاش بهم میگفت بهش علاقه دارم نمیتونم کنار بزارم و یا منو با اون مقایسه میکرد پس اگه میخوای ادامه بدی باید پا بزاره رو قلب و روح و احساست

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

متاسفانه بعد از گذشت سالها که تو نی نی سایتم و تاپیکای خیانت رو خوندم هنوز نفهمیدم که اون لذت چقدر ازرش داره که مرد متاهل و بچه دار با زندگیش اینکارارو بکنه

حالا شوهر شمارو نمیگم ، درکل متاسفانه مردا جدیدا کارای وحشتناکی میکنن 

چجوری نادیده بگیره بچه ها ؟ مگا همچین چیزی ببینی و خودتو بزنی به ندیدن   شار سواری که دو ل ...

تا کی به روش میارم شما واقعا شوهرتون این کارو کنه به روش نمیترید

helooo  

من دیدم اگه به روش بباری ولی کاری نکنی پشیمون بشه بددددتر میشه  اگه میخوای بفهمل  لاقل برای ترسوندنش یکی دو روزی دست دخترتو بگیربرو جایی که    بدونی میتونی بری   الکی برو بببن واکنشش چیه  چیکار میکنه