2777
2789
عنوان

الزام به تمکین

669 بازدید | 55 پست

برام ابلاغیه الزام به تمکین اومده

یعنی چی دقیقا؟ 

خودم باید بگردم خونه؟ یا شوهرم با دونفر بیان دنبالم 

مهریه مو که بخشیدم چیزی ندارم دیگه از دست بدم معنی اینکار چیه میخواد منو بترسونه! 

چی بگم که امیدم به تصنیف اموال نا امید نشه 

یه سند زمین هم دارم که نصفش به نام منه و دستشه. کسی وارده کمک کنه لطفا خیلی تنها و درمونده شدم یه بچه کوچیکم دارم غصه دارم میمیرم

درضمن امنیت جانی هم ندارم اگه برگردم میترسم کتکم بزنه یا خفه م کنه چون تو این 7سال چهار بار بدجوری زده بخاطر آبرو نرفتم شکایت کنم 

چی تو دادگاه بگم 

پول وکیلم ندارم بدم 

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم اگه نری خونه بهش اجازه ازدواج مجدد میدن و نفقه هم به شما تعلق نمیگیره ،بقیه ش رو اطلاع ندارم شاید چیزایی دیگه ای هم باشه که من ندونم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

مهریه اتو چرا بخشیدی؟

میتونی از وکلا مشاوره ساعتی بگیری ، پولشم خیلی کمتره 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

عزیزم برا تمکین باید مسکنی که درشان زوجه باشه باید به دادگاه معرفی  کنه و کارشناس هم تایید کنه مراحل داره به اسن اسونیا نیس نترس وقتیم که مهرتو بخشیدی پس هیچ هربه ای نداره که محبورشی برگردی

عدم تمکین واسه نفقه هست فکرکنم

کاش با مدرک ترک میکردی خونه رو 

مثلا اگه زده بود میرفتی پزشک قانونی و بعد نامه میگرفتی ک امنیت جانی  نداری واسه برگشت

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
چرا مهرتو بخشیدی؟؟؟یه کپی حداقل از روی سند میگرفتی

ازم آتو گرفته بود حالا من کاری نکرده بودم ولی خیلی کینه 

بعد گفت اگه دوسم داری ببخش مهریتو منم میخواستم دلگرم بشه خوشحالش کنم ولی از پشت بهم خنجر زد

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔