2777
2789

از حرفای چندششون ، مخصوصا اینایی ک تو نی نی سایت با پیج فیک میان حرفای بد مینویسن بیاید بگید چیا گفتن بهتون تا الان🤣😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نی نی سایت رو نمی‌دونم 

اما یه خاطر ازدوران مدرسه که یه پسر مزاحم میشد منم گفت بی خانواده برگشت ‌وگفت من و تو میتونیم یه 

خانواده تشکیل بدیم😂🤦 یادش بخیر چه دوران خوبی بود وایی اون روز چقدر برای این حرف حرص خوردم ،😂  

یه بار داشتم با داداشم میرفتم سوپرمارکت تو راه برگشت یه ماشین دیدم نزدیکم وایستاد بعد در طرف شاگرد رو باز کرد بایه لبخند عجیب نگا می‌کرد منم خشکم زده بود مثل بز نگاش میکردم بعد داداشم دستمو گرفتم که بیا اینا دیوونه هستن 🤒

با یه بار با دختر خالم میخواستم از خونه خودشون تا خونه ما پیاده بریم به زور اجازه گرفتیم بعد تو راه یه مرد روانی جنان محکم زد به کمرم که یجوری پرت شدم جلو خیابون هم خلوت فقط بهش گفتم عو.ضی  بعدشم هم رسیدم خونه زدم زیر گریه تا همین الان دردشو حس میکنم شاید باورت نشه ولی ۲ سال گذشته 😢

دعا کنید سکته کنم بمیرم لطفا 🙏تنها چیزی که آرومم میکنه مرگ هست خواهش میکنم دعا کنید😭😭                                

یه بار همسایمون پسرش که هفت سالش بود آورد خونمون گذاشت که بره بیمارستان پیش مادرش بعد ساعتهای ۱۱شب بود بهش زنگ زدم که کجایی گفت تهرانم منم ناراحت که چرا دروغ گفتی. پرو گفت اگه راستش میگفتم نگه نمیداشتی بچم رو رفته بود تفریح با دوستاش الان هر وقت یادم میفته خیلی حرص میخورم 

چ عجیب بوده کارش😆

اصلا هنگ کرده بودم فقط اینکه خداروشکر میدونستم برام خطری نداره بعدش به این فکر کردم که اگه غریبه بود تو اون شرایط باید چی کار میکردم. 

ما کوچمون بن بسته ولی تهش برای عابرپیاده راه داره، پست سرم اومد تا ته کوچه رفت رسیدم خونه از پشت پنجره دیدم داره برمیگرده مامانمو صدا زدم گفتم بیا این بی شعور رو ببین. آخه وات د فاز؟