در مورد مادرتون که گفتین 30 میلیون به شوهرت کمک کرده خب اینکه میخواسته زندگیتون بشه ؟
ن پول میده بجاش باهم همدست باشن بدون اطلاع من. مثلا ۴ماه بعد عقد هرچی ب مامانم میگفتم جلو خانواده شوهرم زشته یبار بیا خونشون آبروم نره .نیومد بعد زنگ زده من شمالم خونه عمو کوچکم ک خ رذله مث مامانمه زنشم حسوده بامن بدن .گفت پاشو بیا اینجا گفتم نمیام اونا حسودن .یهو شوهرم اومده تو اتاق نگو ب کارتش ۲۰۰تومن اونروز ۲۰۰تومنم وقتی رفتیم ریخته اونو انداخته ب جون من .ک باید بریم خونه عموت.😕گفتم ن گفت مگ اونجا چ گندی زدی ک نمیری😕😕اخرم مجبورم کردن رفتیم دوروز زن عموم طاقت نیاورد کرمشو ریخت هم ب طلاهام حسودی کرد زهرم کرد هم سر غذا منت گذاشت سرم بعدم سر ی کولر الم شنگه راه انداختن جیغ داد آبروم رفت جلو شوهرم فهمید چفد بدبختم روش بیشتر باز شد بهم .برگشتیم گفت انقد عموعمو میگفتی اینا بودن 💔
من میترسم بفروشه یا بنام مادرش کنه، حق بچه هامه، ترجیح میدم از حقم بگذرم و راحت ازش جدا شم، دیگه کشش ...
اصلا این حرفو نزن شوهر منم هیچی نداره ، ولی اوش باید ۷ سکه بده ک میشه نزدیک ۸۰ ملیونو بعد قسط بندی میکنن ، هیچ موقع نگو واگزار میکنم بخدا پشیمون میشی الان خاله های من ۳ تاشون طلاق گرفتن اونام حرف شمارو زدن بعد چن سال انقدر پشیمونن ک نگو ،همش میگن کاش نمیبخشیدیم ،
اصلا این حرفو نزن شوهر منم هیچی نداره ، ولی اوش باید ۷ سکه بده ک میشه نزدیک ۸۰ ملیونو بعد قسط ...
خیلیا رو دیدم قسط بندی کردن سالی دو سکه، همونم طرف نمیده، همش باید بره دنبال مامور، دیگه زندانم نداره، تازه بعدش مجبوری به زندگی ادامه بدی چون لج میکنه و طلاق نمیده و فقط عمر منه که تو راه دادگاه و کلانتری حروم میشه