2777
2789
شما میتونین با مردی که میاد از سبنه و باسن و خیلی جاهای زنای تو خیابون با شوق تعریف میکنه زندگی کنین ...

میخواستم برات بنویسم توهم تلافی کن ترسیدم شوهرت بدتر بشه .نمیدونم اگ میدونی بدتر نمیشه مث خودش بشو یا بگرد ببین ریشه و علت کارش چیه چرا جرات میکنه باهات بد رفتار کنه .تااون ریشه حل نشه رفتار شوهرتم درست نمیشه

من ۱۴ سالم بود با پسر عمم ازدواج کرده ولی بعد چند روز بحثمون شد کتکم زد همونجا قهر کردم سر ی ماه جداشدم الانم بعد کلی سختی خداروشکر میکنم بابت خوشبختیم

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن بابا، حرص نخور مگ چقد زنده ایم به نظرم اگه وضع مالیت خوبه یا دانشگاه میری دوباره ازد نکن یا ...

وکیلم گفت درس بخون استاد دانشگاه بشی جایگاه اجتماعی داشته باشی دیگ کسی ب طلاقت نگاه نمیکنه گفت زمونه عوض شده طلاق دوم زیاد شده

ولش کن بابا، حرص نخور مگ چقد زنده ایم به نظرم اگه وضع مالیت خوبه یا دانشگاه میری دوباره ازد نکن یا ...

آره اگ بشناسم ک ب اینحا نمی‌کشید. اولی رو ک کلا زوری بود بعد عقد زن داییم همون پسرشو دوسداشتم  ب مامانم گفته چرا دخترت دادی ب اینا ما بعد کنکورش می‌خواستیم بیایم. ازم پنهون کرد چندسال بعد فهمیدم ک دیگ اونم ازدواج کرد و بچه داشت فایده نداشت دیگ .

سراین دومی دوماه تلگرام حرف زدیم و تلفنی .شهر دیگن . شمالیه. ب مامانم گفتم بریم تحقیق.نیومد .من تنها چجوری میرفتم تحقیق .کسی رو ندارم‌.

الان مشاور گفت همه بدبختی تو از مادرته .برو جدا زندگی کن حتی شاید ی مرد شریف باشعور خودتو بخاطر خودت خواست باهات ازدواج کرد .گفت بسپر ب خدا 

آره، من خودمم میگم دومی هم طبیعیه ولی سومی عجیبه.

۳۵سالمه ولی انقد دلم شکسته از همه مردا بدم میاد سراین دومی خ ضربه خوردم آخه  باور کرده بودم دوستم داره نقش بازی کرد .ازی طرف ب شوهر دوستم زنگیده ک زنمو باهام آشتی بدین از اینور پریروز زنگید چرا حسابشو بستم بابت نفقه.گفتم بیا آشتی کنیم گفت گه نخور.آشغال‌باید مهر و نفقتو ببخشی .گفتم هرگز .قطع کردم دعا کنین دادگاه هفته بعد دارم طلاقه ب ضررم نشه 

آره، من خودمم میگم دومی هم طبیعیه ولی سومی عجیبه.  

دیگ دنبال ازدواج نیستم بار دوم میخواستم آبرومندانه از خونه مامانم برم گفتم باشهر دور ازدواج میکنم سالی یبارم دیگ نمیام شهر خودمون.حتی شهر غریبم مامانم دست از سرم برنداشت خبرنداشتم ب کارت شوهرم پول میریزه باهم همدست شدن.اصلا واس همبن اون خواستگار پولدارمو پروند این بی پولو انتخاب کرد الانک دعواشون شده‌ مامانم پرینت ها رونشونم داد ۳۶میلیون  ب کارت شوهرم خرد خرد تو یکسال ریخته ۳۰تومنم جدا بابت اجاره خونه براش ریخته.بهش وعده ۲۰۶هم داده بود شوهرم حتی گواهینامه نداره هی گفت ازمامانت ماشین بگیر چرا داداشت ماشین داره من ندارم .الان دنبال درس خوندنم .بیخیال ازدواج شذم اگ خدا ادم شریف و سالم سرراهم گذاشت بهتر اگ نشد ک هیچی.

شوخیشم تلخه 💔هردوبار مادرم بزور بهم تحمیل کرد باراول پسرداییمو دوس داشتم تافهمید بهم زد زورم کرد با ...

حیلی متاسفم برای این شرایطتت انشالله خدا خودش یه ادم خوب سر راه بزاره    چند سالتونه ؟

حیلی متاسفم برای این شرایطتت انشالله خدا خودش یه ادم خوب سر راه بزاره    چند سالتونه ...

۳۵.چهارسال از عمرم پای این شوهردوم حروم شد فقط،یکسال زندگی کرد بعد قهر کرد رفت تا مجبور بشم بهش،پول بدم بابت طلاق .گفتم ن .گفت پس جداجدا زندگی می‌کنیم.بعد دید من از رو نمیرم رفتم آزمون استخدامی و ارشد و ..‌شرکت میکنم رفته تمکین داده رد شد منم تقاضای نفقه دادم محکوم شده قسطی .از خساست سریع تقاضای طلاق داده. هفته بعد نوبتمه از استرس غذا نمیتونم بخورم نمیدونم باز چ کلکی میخاد بزنه حقمو بمالونه. توخونه هم ک بودیم همش تهدیدم ب قهر و طلاق می‌کرد گفت زن قبلیمو کاری کردم ی قرون نفقه مهریه ندادم توهم همینجور.گفت قاضی رو کاری کردم ب زنم میگفت شوهرت خ خوبه تو ناسازگاری .والا تو دادگاه تمکین داشت همینجور میشد قاضی رفته بود جبهه شوهرم .نمیذاشت حتی حرف بزنم دفاع کنم ‌کارخدا شد تونستم رد کنم تمکینشو

۳۵.چهارسال از عمرم پای این شوهردوم حروم شد فقط،یکسال زندگی کرد بعد قهر کرد رفت تا مجبور بشم بهش،پول ...

اوی خدای من اینها چه مرگشونه چرا مثل یه ادم زندگی نمیکنند چرا با احساسات و ابروی دختر مردم بازی میکنند  ؟