2777
2789
خیلیا رو دیدم قسط بندی کردن سالی دو سکه، همونم طرف نمیده، همش باید بره دنبال مامور، دیگه زندانم ندار ...

عزیزم همه مردا دنبال ی زن دیگه هستن ، بخدا یکم ک خسته بشه خودش طلاق میده ، و اینک هنوز زنداندو برنداشتن و تصویب نشده چون من تو دادگا هستم و وکیل دارم همه چیو میدونم، مطمعن باش خودش خسته میش و طلاق میده ، مگ شما میخوای بعدش ازدواج کنید ک انقدر مصمم هستید برای طللق؟

عزیزم همه مردا دنبال ی زن دیگه هستن ، بخدا یکم ک خسته بشه خودش طلاق میده ، و اینک هنوز زنداندو برندا ...

نه من تو شهر غریبم، میخوام زودتر جدا بشم و برگردم شهر خودم، از وکیل پرسیدم میگه تنها راهش بذل مهریه هست و طلاق توافقی، ممکنه سه سال پروسه طلاق طول بکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من تو شهر غریبم، میخوام زودتر جدا بشم و برگردم شهر خودم، از وکیل پرسیدم میگه تنها راهش بذل مهریه ...

شوهرم میگه برو مهرته بزار اجرا ولی طلاقت نمیدم، مجبوری زندگی کنی، اگرم برم حکم عدم تمکین میگیره برای قطع نفقه و ازدواج مجدد، فقط منم که ضرر میکنم

خب خونه رو ترک نکنی نمیتونه عدم تمکین بگیره

ولی تحمل گند اخلاقی و قهر و کم محلی هم ندارم، چند روزه قلبم درد میکنه، بس استرس داشتم، آرامشم مهمتر از مهریه هست، خدای من بزرگه 

ولی تحمل گند اخلاقی و قهر و کم محلی هم ندارم، چند روزه قلبم درد میکنه، بس استرس داشتم، آرامشم مهمتر ...

نمیدونم خودت صلاحتو بهتر میدونی امیدوارم هرچی خیرهست واست پیش بیاد 💐❤️

اذیت که هس 🥺😑 شما سرچی گلم؟

خرجی نمیداد رهن و اجاره انداخت گردن ما .کلاهبردار بود ازاول قصد زندگی نداشت اومد عقد کرد بعد ۳۶ساعتم دعوا راه انداخت آخرشم ک ب طلاق توافقی راضی شدم علنی گفت باید پول بهش بدم منم مقاومت کردم نمیدم اونم طلاق نمیده 

خرجی نمیداد رهن و اجاره انداخت گردن ما .کلاهبردار بود ازاول قصد زندگی نداشت اومد عقد کرد بعد ۳۶ساعتم ...

عجباااا 

ایشالا همه یه روزی ارامش رو تجربه کنن بخوصوص کسایی که طلاق میگیرن واقعا یه شکست ۱۰۰درصد رو تجربه میکنن😑