2777
2789
ای وای ، تونستی فراموشش کنی، من بااینک میدونم بده نمیتونم فراموشش کنم دوسش ندارما ولی هر ثانیه ب فکر ...

وقتی یاد بگیری خودت از همه چی مهم تره..

فراموش کردن واقعا ساده میشه.

سلامت روح و جسمت الویته..نه چیز دیگه

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی میگی دوتا شوهر کزدی؟

از دومی جدانشدم هنوز دادگاه داریم .بهاره رهنما هم دوتا کرد .انقد ب چشم تابو نگاه نکنین دیگ از شوهر شانس نداشتم چاره چی بود 

حتی مشاورم رفتیم قبلش ولی اونم نفهمید 

انشاالله ک هر چی خیره براتون حاصل بشه ولی جسارتا سعی کنید اگر مورد خیانت و این موارد نیست  تا ...

شما میتونین با مردی که میاد از سبنه و باسن و خیلی جاهای زنای تو خیابون با شوق تعریف میکنه زندگی کنین؟میتونین با ادمی که به خانوادتون بخوصوص پدر و مادرتون فحش میده زندگی کنین؟میتونین با مردی که تماما ازادی شمارو گرفته زندگی کنین و خیلی چیزای دیکه؟؟؟

شما میتونین با مردی که میاد از سبنه و باسن و خیلی جاهای زنای تو خیابون با شوق تعریف میکنه زندگی کنین ...

دقیقا عین همسر منه اونم ب پدرم فوش داد ب خواهرم تهمت زد