2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم در حال جداییم هی خواهر نمیدونم از کجا شرو کنم اگه بنویسم یه کتاب میشه ولی بد دلی بددهنی دهن بین ...

منم هنوز جدا نشدم شوهز منم وابسته ب خانوادش بود شدید و اینک خیلی بددهن و شکاک بود

منم در در حال جدایی ام.

به خاطر اخلاق بد ..عصبی بودن..روان پریشی در کل

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋

خیلی الدنگ بود 

خسیس و بی محبت و بی غیرت و دارای مشکلات اعصاب و روان 

به قدری غیر قابل تحمل بود که قاضی  پیش خودش  داد زد گفت دخترم من 30 ساله کارم قضاوته بهت میگم تا جووونی جدا بشو این مرد برا تو شوهر بشو نیست 

البته من احمق 10سال تلاش کردم و عمر و جونی و یه بچه رو بدبخت کردم 

کاش همون اوایل ازدواجم به حرف اون قاضی گوش میدادم 

منم در در حال جدایی ام. به خاطر اخلاق بد ..عصبی بودن..روان پریشی در کل

ای وای ، تونستی فراموشش کنی، من بااینک میدونم بده نمیتونم فراموشش کنم دوسش ندارما ولی هر ثانیه ب فکرشم

خیلی الدنگ بود  خسیس و بی محبت و بی غیرت و دارای مشکلات اعصاب و روان  به قدری غیر قابل ت ...

منم یه قاضی بود بهم گف من ۱۷ ساله کارم اینه برگشت طرف قبله گف به همین قبله شما باهم نمیتونین شوهرت تورو میپوسونه ولی خب بعضی وقتا ما زنا احساسات جلوی عقلو میگیره

انشاالله ک هر چی خیره براتون حاصل بشه

ولی جسارتا سعی کنید اگر مورد خیانت و این موارد نیست  تا جایی ک مقدوره زندگیتون رو نگه دارید 

بالاخره همه ما اشکالاتی داریم یکی کمتر و یکی بیشتر

صبوری لازمه

از خودگذشتگی لازمه

دادن فرصت مجدد با پیش شرط در حصور بزرگترها لازمه

البته من از درون زندگی شما بی اطلاعم و قصد هیچ قضاوتی رو ندارم ولی وقتی زندگی مشترکی بهم میخوره در اکثر موارد دو طرف مقصر هستن و باید سهم ایرادات خودمون رو بپذیریم و در جهت اصلاحشون قدم برداریم و شاید زندگی درست بشه و در کنار هم نواقص و کمبودها رو بشه با این فرصت مجدد ترمیم و جبران کرد و مجددا شور و عشق به زندگی جاری بشه

ببخشید

انشاالله ک بهترینها براتون رقم بخوره