2777
2789
عنوان

خانما برای 28نفرمهمون چی بزارم به صرفه ترباشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 78 پست
ما رفته بودیم جایی فسنجون درست کرده بود  بعد خوشمزه بود واقعا غذاش ولی اومده بود مرغو پخته بود ...

😂😂😂😂

یاد اون فیلمه افتادم برداشت کباب رو از طولش نصف کرد ک تعدادش زیاد بشه 😂😂

الهی که همه جیبشون پر پول و پر از برکت باشه 🥺💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میفرمایید.مرغ ریز را آدم پرخور،یه سینه کامل یا رون کامل می خوره.در ضمن مرغ را داخل مرغ خوری بکشی و مدل رستوران نکشی،هم اصراف نمیشه هم شیک تره هم اضافه هم میاد.

درسته قاعده اش اینه که غذا کمی اضافه در پخت ولی نه اینکه واسه ۲۸ نفر،هفت تا مرغ کامل

😂😂😂😂 یاد اون فیلمه افتادم برداشت کباب رو از طولش نصف کرد ک تعدادش زیاد بشه 😂😂 الهی که همه جی ...

😂😂😂😂

ولی انصافا خوشمزه درست کرده بود 

مرغم ریش ریش بود نمیخواست دیگه تکه تکه اش کنی ، کلا از همه لحاظ به صرفه بود 😂😂

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

من میگم یه غذای ساده نونی مثل کشک بادمجون یا میرزا قاسمی 

با چلو و جوجه یا زرشک پلو با مرغ و دورچین 

دیگه والا قرمه سبزی زیاد بصرفه نیست 

میتونی سوپم درست کنی 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
من برای دوازده نفر مرغ پختم با برنج  شد یک میلیون اصلا لعنتی یه کاری کردن ادم جرات مهمونی گرفتن ...

🤕🤕باز ما شمالیا حتما باید اردکی غازی در کنار مرغو قیمه هم باشه...وگرنه هزارتا حرفو حدیث هست