2777
2789
عنوان

خانما برای 28نفرمهمون چی بزارم به صرفه ترباشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 78 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی بنظرم غذا خورشتی بهتره مرغ باید برای هر نفر لااقل یه تیکه بذاری و چند تا تیکه هم اضافه تر بپزی ...

ما رفته بودیم جایی فسنجون درست کرده بود 

بعد خوشمزه بود واقعا غذاش ولی اومده بود مرغو پخته بود ریش ریشش کرده بود تو فسنجون

قشنگ پتانسیل اینو داشت یه مرغو به ده نفر میرسوند 😂😂

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
ایول خیلی خوبه ولی امروز من 800دادم مرغش خب نگهشون دارم برم کباب بگیرم؟

ببین من شهرستانم شهرای دیگه نمیدونم کباب چقدره تازه شد ۷۷۰ با گوجه و فلفل من دیگه رندش کردم خودمم خونه برنج گذاشتم با ماست و سبزی 

اینجا کباب سیخی ۱۷/۵ هس

همین یکشنبه این هفته مهمونیم بود 

برای هر نفر یک تکه مرغ بزاری یا مرغ درسته را بدی هشت قسمت کنه موقع پخت ی چندتا تکه اضافه بزاری که کم ...

من هرمرغ رو برای شش نفر درنظر میگیرم همیشه  آخرم دوتارون اضافه میزارم

🥴🥴من همیشه مرغ جدا درست می کنم فسنجونم به عنوان سس جدا 

ندیدم تاحالا اینجوری 

ولی خوبه ،بعضیا فسنجون دوست ندارن دیگه مرع خالیو میخورن 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗