الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
شانس بزرگی که آوردم این بود که سوتی دادن به همسرم زنگ زدن. حالا نمیدونم چراااا واقعا .هنوز هم مطمئن نیستم صد در صد چی به چی شد . واقعا راست میگفتن یا نه. ولی خب چرا به همسرم زنگ زدن شمارشو چجوری پیدا کردن آخه. همسرم میگه حتما ریگی به کفششون بوده. لهجه ی پسره به افغانی ها میزد . ولی خانومه نه
یکی دیگه از دلایلی که باعث شد شکم بیشتر بشه به هک شدن . این بود که تو گوگل نوشته بود ازطریق تماس با شماره های خطرناک ممکنه گوشی هک بشه. من خنگول هم دو هفته پیش تقریبا زدم رو به لینک که دوستم فرستاده بود برام