2777
2789
عنوان

بارالها من چه غلطی کنم

155 بازدید | 9 پست

بعد 3سال مامانم اومد خونمون 

از فردای همون روز که اومد تب کرد خوابید

منم باردارم اومده بود کنارم باشه چند روز

الان بردیم دیروز دکتر

پن سیلین و سرم 

باز تب داره 

حالت تهوع دارم 

سرفه هم داره

خدایا من چکار کنم خدایا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرامش خودتو حفظ کن آدم مریض میشه دیگه

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
من بمیرم ان شاءالله مادرم مریض شد دق می کنم

ایوای خدانکنه دختر خوب تو خودت الان یمادری.. انشالله مادرتم بهتر میشه

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
من بمیرم ان شاءالله مادرم مریض شد دق می کنم

ان شاالله همه تون سلامت باشید خوب میشن نگران نباش منم گرفتم احتمالا سویه جدید امیکرونه نهایتا تا یک هفته خوب میشن 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
من چکار کنم  بخدا موندم  ای خدا  جواب خواهرام و برادرم و پدرمو چی بدم

عزیزدلم تقصیر تو ک نبوده☹️

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....