2777
2789
عنوان

بیاید از شوهر بی غیرتم بگم

1431 بازدید | 63 پست

از روزی ک اومد خواستگاریم مشکلاتم شروع شد ، کم کم فهمیدم ب مادر و خواهرش خیلی وابستس ، اوایل خیلی مادرشو دوس داشتم اونم منو خیلی دوس داشت ولی توجه زیاد همسرم بهش باعث شد یکم حسود بشم ، هرجا میرفتم براش مهم نبود ، تعصبی روم نداش ، ولی تا خواهرش جایی میرف درجا با ماشین میرف دنبالش ، اینم بگم از نظر هیکل و قیافه عالی هستم ، چههره خواهرش و اندامش اصلا جالب نیس ، اینو گفتم ک فک نکنید زشتم ک روم تعصب نداره ن ، مادر شوهرم تو همه مسائل دخالت میکرد حتی وقتی پیشم بود هی زنگ میزد بیا خونه دیره ، انقدر ب پسرش وابسته بود ک حتی میگف بدون اون میمیرم شوهرمم همین طور انقد این کارو تکرار کرد تا اینک دارم جدا میشم و دادخواست طلاق دادم 😔😔😔

هی خدا هرکسی به طریقی میناله خداجون تمام مشکلاتو حل کن♥

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فردا میخوام دادحواست طلاق بدم مشکل منم مث شماس مامان و خواهرش خیلی دخالتین جوری ک بهش بگن بمیر میمیره میگن زنده بمون زنده میمونه خیلی هم وابستشونه اینا ب کنار هرجا میره میگ پسرم زنشو نمیخواد از نظر قیافه هم قشنگم

مهربان باش شاید فردایی نباشد                                            شاید فردایی بود اما عزیزی نباشد:)                                 
داری زندگی منو میگی.شاید خانومای سایت باورشون نشه ولی با مرد بی غیرت زندگی خیلی سخته اصلا نمیپرسه کج ...

دقیقا چن وقت پیش منو با مادرش بیرون دید حتی نیومد جلو

متاسفانه بله

سلام من آقا ام پیشنهاد میکنم حتما برو مشاوره یه نفر ک چیزی سرش بشه.حتی مشاوره دانشگاه دولتی هم بعضیشان عالیه چون زیر نظر رهبری انتخاب میشن تبحر دارن از مشاوره دادن

منم فردا میخوام دادحواست طلاق بدم مشکل منم مث شماس مامان و خواهرش خیلی دخالتین جوری ک بهش بگن بمیر م ...

ای وای چقد بد ، من ک دادخواست دادم خیلی وقته عزیزم مهریتو جرا بزار ی وقت نگی طلاق میخامل

گیر نه ، مثلا میگفتم فلان جام میگف باید برم دنبال خواهرم

بعضی از مردا همینطورین نمیدونم چه فکری پیش خودشون میکنن هلاک خانوادشونن حاضرن جون خودشون و زن و بچشونو فدای خانوادشون کنن