2777
2789
عنوان

حقوق شوهراتون چقدره؟خرجتون کلا چقد میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2111 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم  کلا همه چی گرونه  تنها کاری که میتونی بکنی اینه  که پوله اومد دستت اول یه سکه ...

واسه کسی که ماشین خارجی داره خونه داره با اون سکه هایی که میخره به چه دردش میخوره؟

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
والا نگران اینده ایم با این وضع الان اونایی متوسطن ک‌حداقل دوتا خونه و ماشین داشته باشن

عزیزم یخورده سفت بگیری.راحت تر میتونی جمع کنی 

یکم مدیریت کن ..نگو نمیشه 

با ماهی ۵_۶ تومن. اونم ۳_۴ نفره میتونن جمع کنن شما که خیلی از اونا وضعتون بهتره و تعدادتون کمتر 

اگه نگرانین پس یکمی بفکر باش و پس انداز کن🧡

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
والا نگران اینده ایم با این وضع الان اونایی متوسطن ک‌حداقل دوتا خونه و ماشین داشته باشن

نه اصلا اینطور نیست  اگه جوونارو میگین متوسطاشون درحد یه خونه و ماشین دارن. حالا شاید بعضیامون پدرامون بعد سی سال زندگی وضعشون خوب باشه دوتا خونه و دوتا ماشین بتونن داشته باشن. ولی این شرایط که گفتین برای نسل جدید و جوون یعنی یه زندگی خوب  البته نگرانی طبیعیه  ولی اصلا ضعیف حساب نمیشه چون اکثرا جوونا حقوقاشون الان ۵ ۶ تومن هستش با خونه اجاره ای 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

بستگی داره کجا زندگی میکنین خب میوه هر جایی به قیمتیه .مثلا از سوپری خرید میکنید یا فروشگاه.دورریز غذایتون چقدره؟بعدم دوستان ماشین خارجی خرجشم بالا باک پراید با 120پر میشه اما ماشین خارجی نمیدونم با جقد بعدم کاسبا وقتی میبینن طرف ماشینش خارجیه دولا پنج لا حساب میکنن.بعدم همسرم وقتی میره خرید مثلا 500تومن خرید میکنه شاید من همون خریدرو با 400انجام بدم.