2777
2789
عنوان

حقوق شوهراتون چقدره؟خرجتون کلا چقد میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2111 بازدید | 110 پست
عزیزم وقتی تا سر کوچه میریم میوه میخریم و ی مقدار دیگه میشه ۱ تومن چرا زیاده خواهیه ؟ خب گرونیه

گلم میوه هاتون روکش طلا اینا ندارن؟

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس از زندگیش راضی نیست دقیقا چی میخای دیگه خونه ک داری ب قول خودت ماشین خارجی هم داری ماهی 25 میلیونم داری دونفرم هستین  

خدایا ی نگاهیم ب ما بنداز والامن ب ده تومن راضیم فک میکنم دیگه زندگیم شاهانه میشه🤦🏻‍♀️

بنظرت پز داره ما الان قشر ضعیفیم

خیلی حرفتون خنده داره. ماهی ۲۵ و یه خونه و ماشین خارجی قشر ضعیف؟ ان شاالله که همینطور باشه که میگین و واقعا جزو قشر ضعیف نباشین. حداقل میگفتی متوسط قابل هضم تر بود باورش

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

همه چی میخریم خب هزینه ی میومون خیلی زیاد میشه

میدونم  کلا همه چی گرونه  تنها کاری که میتونی بکنی اینه  که پوله اومد دستت اول یه سکه بخری در حد ۷ الی ۸ تومن اینجوری جمع کن

الان بااین ۲۵ نتونی جمع کنی دیگه نمیتونیا هرماه  ده تومن وردار از پول طلابخر

هیچکس از زندگیش راضی نیست دقیقا چی میخای دیگه خونه ک داری ب قول خودت ماشین خارجی هم داری ماهی 25 میل ...

بخدا ماهی ۴۵۰ میگیرم خیلی ارزومه حقوقم تو یه ماه ۱ تومن شه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
خیلی حرفتون خنده داره. ماهی ۲۵ و یه خونه و ماشین خارجی قشر ضعیف؟ ان شاالله که همینطور باشه که میگین ...

والا نگران اینده ایم با این وضع الان اونایی متوسطن ک‌حداقل دوتا خونه و ماشین داشته باشن