2777
2789
چیکار کنیم به نظرت ؟پیشنهاد بده

پیشنهاد بدم ولی خودم بهش عمل نکنم چ فایده میشه شعار🤕

کتاب بخون 

باشگاه برو 

یه کلاس آرایشگری یا هرمهارتی ک دوست داری.حتی کلاس های آنلاین زبان یا ...هرچی ک دوست داری.

قرآن بخون.حفظ کن.

آشپزی های جدید.

.

...

.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشنهاد دیگه داری بهمون بگو.ممنون

اگر کار مهم ولی خسته ای کننده است داشته باشم، ۲۵ دقیقه کار می کنم و ۵ دقیقه استراحت و تکرار میشه...اینستاگرام هم کلا ندارم :) 

سعی می کنم تلفن های طولانی مدت نداشته باشم. و اگر هم داشتم در اون حین کار دیگه ای هم انجام میدم. مثلا مرتب کردن خونه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من واسه هر کاری حوصله دارم...مثلا اول یه خوراکی میخورم بعد شروع به کار میکنم گاهی استراحت میکنم اره ...

چقدر خوب دلیل این بی حوصلگی و عقب انداختن کارای مهمم چیه به نظرت؟

اگه میشه دعا کن برام 🙏😔

حتما عزیزم مطمئن باش حالت خوب میشه چون یه خدایی هست که طاقت ناراحتی طولانی بنده هاشو نداره و حتما تو بهترین زمان از یه طریقی حالتو خوب میکنه

چقدر خوب دلیل این بی حوصلگی و عقب انداختن کارای مهمم چیه به نظرت؟

اگه هعی بگی حوصله ندارمو کارو به فردا بندازی...نمیشه باید بگی اوکی من حوصله ندارم ولی پا میشم این کارو انجام میدم بعد وسطاشم یه استراحت  چند دقیقه ای میکنم.....شایدم مشکلت اینه که خودتو با گوشی سرگرم میکنی....و بعد هعی میخوای بری سمت گوشی و توجهت جلب میشه به گوشی....

اگه هعی بگی حوصله ندارمو کارو به فردا بندازی...نمیشه باید بگی اوکی من حوصله ندارم ولی پا میشم این کا ...

نه گوشی که نه کلا حوصله ندارم هی میگم الان گرمه الان گشنمه الان فکرم مشغوله و.....

نه گوشی که نه کلا حوصله ندارم هی میگم الان گرمه الان گشنمه الان فکرم مشغوله و.....

فکرتو ازاد کن یه اهنگ ملایم بزار شروع به کار کن...اینجوری خیلی خیلی بهتره منم اوایل مثل تو بودم اما اروم اروم با اهنگ اومدم رو دور🌼👌🏻