2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در چه حدی ؟ 🥺😢 با مدیر در میون میزارم  از خانوادش میخوام بیان با هاشون صحبت کنم

صب بچه اومد دیدم صورتش کبود ، گونه ش کبودبود مثل جای مشن

بچه متفاوتی از نظر عقلی نسبت به همسن هاش چهارپنج سال کمتر می‌فهمه 

ازش پرسیدم گفت پدرم زده

از مدیر بخواه خانوادشو تماس بگیره بیان مدرسه باهاشون صحبت کن 

نمیشه بی‌گدار به آب زد. ممکنه خانواده‌ش اخلاقی داشته باشن که بعد از این حرکت، دیگه اجازه بیرون رفتن به بچه‌شونو ندن. 

نمیشه بی‌گدار به آب زد. ممکنه خانواده‌ش اخلاقی داشته باشن که بعد از این حرکت، دیگه اجازه بیرون رفتن ...

دقیقا میترسم ب پدرش بگم چون فک کنم معتاد هم هست

از کجا فهمیدی کار خانوادشه؟ شاید دعوا  بین بچه ها بوده

بچه ای تو خونه ندارن پدرش دیروز گفت ، بچه م خیلی شیطون شده تو خونه اذیت مون می‌کنه میگم شاید سراینا دعوا داشتن

اول سعی کن با خود اون بچه دوست و مهربون باشی. باهاش حرف بزن تا شرایط خونه‌شون دستت بیاد، بعد تصمیم ب ...

اون بچه از نظر عقلی کمی داره نمیتونی ارتباط بگیری🥺🥺

بستگی داره ک چقدر باشه و چندبار تکرار بشه...اگه جدی باشه خیلی خوب حتما پیگیری میکنم.ولی متاسفانه سازمان بهزیستی قوانین و مکان های مناسب و استاندارد برای نگهداری کللللا افراد آسیب دیده نداره...بچه رو از زیر دست کتک پدر و مادر نجات میدیم ب کتک و ابیوز بچه ه‍ای بهزیستی گرفتار میکنیم...خوب این بچه اگه ی گوشاز والدینش پیچونده بشه تو خونه بمونه بهتره