2777
2789

من وقتی که باردار بودم روند رشد جنین خوب بود تا پنج ماهگی جنین و جفت هر دو خوب بودن و وزن جنین خوب بود و در سنوگرافی 18 هفته وزن جنین 220 گرم بود و خوب بود

و تا زمان که رفتم برای معاینه پیش دکتر زنان که برام سنوگرافی 32 هفته بنویسید با معاینه با دست بهم گفت که جنین خیلی ریزه و برام پودر لیدی میل نوشت  بعد از چند هفته رفتم سنوگرافی 32 هفته گفت وزن جنین خیلی کم هست و چهار هفته نسبت به سنو قبلی کم هست وزن جنین یک کیلو بود رفتم دکتر منو بستری کرد یک هفته بودم سنوگرافی رنگی شدم جنین و جفت هر  دو خوب بودن و مشکلی نداشتن با رضایت شخصی مرخص شدم درست یک ماه چند روز بعد که 36هفته6 روز بودم جنین حرکات کم شد رفتم بیمارستان گفتن که باید سزارین بشی اورژانسی

و با وجود اینکه من موقع که بیمارستان بستری بودم و آمپول برای تشکیل ریه جنین زده بودم بازم ریه تشکیل نشده بود کامل و وزن نوزاد 1445 بود و 22 روز  در بخش ان آی سی یو بستری شد و موقع زایمان دکتر گفت بند نافت خیلی باریکه و من به باریکی بند ناف شما ندیدم دلیلش چی بوده

تعداد رای : 4
نظرسنجی
مشکل خون‌رسانی
3
75%
ژنتیک
1
25%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان نی نی چطوره؟

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

پیش دکتر جینین شناسی باید بری

اگر تهرانی لاله اسلامی

..

البته گه چه دکتر احمقی داشتی

قبل۳۲ هفته باید شمارو میفرستاد داپلار

۲۸ هفته. باید تشخیص ای یو‌جی ار میداد

و شما رژیم میگرفتی و وزن بچه رو میبردی بالا.هر هفته سونو ان اس تی میشدی تا زایمانت

کاری که من کردم به تشخیص دکتر و بچه رو ۴۰ هفته کنل دنیا اوردم

💕

پیش دکتر جینین شناسی باید بری اگر تهرانی لاله اسلامی .. البته گه چه دکتر احمقی داشتی قبل۳۲ هفته ...

ببخشید عزیزم چرا دکتر من گفت نیاز ب سونو گرافی نیست البته ۲۴سال تجربه طبابت دارن یعنی اگ چیز مهمی بود بهم نمیگفت فقط آ اس آ داد بخورم واسه رشد جنین

من شرایط شمارو نمیدونم که چرا میگید لازم هست و نگفته یا لازم نیست

دکترفقط گفت شکمت کوچیکه بچت ریزه اندازه شکممو گرفت دیگه چیزی نگفت واینکه ازش پرسیدم سونو لازم نیست گفت نه اگ سزارینی بودی واست سونو مینوشتم ۸ماهگی واسه قرارگیری جفت ک ببینم کجاست

دکترفقط گفت شکمت کوچیکه بچت ریزه اندازه شکممو گرفت دیگه چیزی نگفت واینکه ازش پرسیدم سونو لازم نیست گ ...

کلا که ربطی به اندازه شکم نداره

یکی میبنی شکم گندت داره بچش ریزه.

سونو از اول بارداری روندش مهمه که رشد جینن چطور بوده.

اگر کوچیکه و شک داره که باید بفرسته سونو

نوع جفتم که از اول توی‌ سنو‌ مشخصه

ربطی به سزارین نداره

برای طبیعی ۳۴ هفته میفرستن گخ ببین بریچه یا نه.

با ی دکتر دیگه مشورت کن

💕