2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایمت چیه 

من چند روز پیش اسهال و استفراغ و دل درد بودم دکتر گفت ویروسه

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
منم کورنا گرفتم هم خودم هم خانوادم سویه جدید کورناست اومیکرون سری ۵ حواستونا جمع کنید دوباره داره زی ...

خیلی بده از بدن درد گریه میکنم رفتم جای شلوغ ماسک نزدم

علایمت چیه  من چند روز پیش اسهال و استفراغ و دل درد بودم دکتر گفت ویروسه

کرونا هم ویروسه. الان همه رو کرونا در نظر میگیرن مگر اینکه خلافش ثابت بشه

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
کرونا هم ویروسه. الان همه رو کرونا در نظر میگیرن مگر اینکه خلافش ثابت بشه

میدونم منظورم یه ویروس دیگس به من اشتباهی داروی کرونا داده بود داشتم میمردم رفتم دکتر دیگه گفت تو که کرونا نگرفتی این یه ویروس دیگس اشتباهی دارو داده بدتر شدی خدا از دکترهای بیسواد نگذره

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد