2777
2789
عنوان

بلاخره غول شاخ شکوندم رفتم دکتر

1040 بازدید | 54 پست

دیگه خودمم از انرژی منفیام خسته شدم و رفتم 

دکتر اعصاب و روان اولش نوار مغز دادم 

ک گفت اووه استرست خیلی بالاس و اختلال حواسم 

داری دکترش خیلی مهربون و خوش برخورد بود 

از اون قبلیا ک رفتم خیییلی بهتر و با حوصله تر بود 

کلی گریه کردم وسط مشکلات و درد و دلام 

خیلی اروم شدم با حرفاش گفت تعجب میکنم چطور 

با این وضع شوهرت زودتر اقدام نکرده 

بعدم من رو دارو خوردن خیلی حساسم گفتمش 

اصلا نمیخام دارو ها گیج و منگم کنه دوزشون پایین 

باشه لطفا حرف قشنگی زد ::

گفت من میخام شاد و شنگولت کنم از این حال و هوا درت 

بیارم نه که بیشتر دپرست کنم 

😉

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه 

یز جالب دیگه من بخاطر افسردگی و اینکه اجتماع گریزم روزا رو میخوابم شبا بیدارم 

گفت فقط داری صورت مسعله رو پاک میکنی 

بخاطر مشکلاتت و اینا فرار میکنی 

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

اولا شاخ غول و شکستی 

دوماً از دارو خوردن ترس نداشته باش ، داروهای اعصاب و آرامبخش و برا این روزا گذاشتن دیگه ، زیر نظر دکتر دارو بخور و زیر نظر خودش هم قطع یا کم و زیاد کن

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

عذر میخام هول کردم تند تند نوشتم درسته شاخ غول 

از صب خوابم میومد زودی نهار خوردم 

بعدم قرصامو گفتم بگیرم با خیال راحت بخوابم 

همین ک قرصارو خوردم خوابم پرید😐😐