2777
2789
عنوان

سلام یه سوال

123 بازدید | 13 پست

به عنوان یک پسر دخترا چرا دوست ندارن ازدواج کنن 

اخه مشکلش چیه تو سنینی مثل ۲۵ یا ۲۳ اینا ازدواج کنین 

یا مثلا چرا از خاستگاری خوششون نمیاد

اینا همش سوال محترمانست امیدوار کسی ناراحت نشده باشه🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج پول میخواد خونه میخواد کار میخواد و....

دارن ؟ندارن 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

تو نسلی زندگی می کنم که پسرا مردونگی ندارن 

همه از دم پسر بچه 

من خودم به شخصه حوصله تربیت یه پسر بچه رو ندارم 

دوم الان همه مستقلن و پول خودشونو دارن چرا خودشونو بندازن تو دام ازدواج و این مسیولیت های رنگ و وارنگش 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
همه میگن خونه ماشین داشته باشه ی سوالی ازتون دارم واقع پدرای خودتون همه چی داشتن ک اومدن خواستگاری م ...

والا پدر من همچی داشتن اومدن خواستگاری طبق گفته مادرم ما هم مثل اونا رفتار میکنیم 

چه دلیلی داره زندگی خوبو ول کنیم بریم تو بدبختی و فلاکت 

این کاربری دست سه نفره بخاطر کمبود شماره تلفن   

والا پدر من همچی داشتن اومدن خواستگاری طبق گفته مادرم ما هم مثل اونا رفتار میکنیم چه دلیلی داره زندگ ...

کسی نگفته زندگی خودتون رو ول کنین برین تو بدبختی 

کسی هم ک چیژی نداشته باشه قرار نبست شمارو بدبخت کنه بستگی ب جوربوزه طرف داره. 

کسی نگفته زندگی خودتون رو ول کنین برین تو بدبختی کسی هم ک چیژی نداشته باشه قرار نبست شمارو بدبخت کنه ...

کسی که خودش چیزی نداشته انتظاری از پسر مردم نداشته باشه اما کسی که خودش زندگیش تاحدودی خوب بوده در حد خونه و ماشین دلیلی نداره که با نداشتن بقیه بسازه پس میشه گفت بدبخت میشه

این کاربری دست سه نفره بخاطر کمبود شماره تلفن   

برعکس همه اصلا به پول ماشین خونه فکر نمیکردم معیارم تحصیلات و قد بلند بود 😅 که خدام گفت همینارو بهت میدم نوش جونت 

کلا خیلی دوست نداشتم ازدواج کنم چون ازدواج آدم رو محدود میکنه و دیگه برای خودت نیستی و همینم شد و فوق العاده افسرده میشه آدم گاهی وقتا دوست دارم بشینم بدون اینکه کسی آبو چای و غذا  بخاد دستشویی داشته باشه با من کاری داشته باشه خوراکی مورد علاقمو بخورم  فیلمی که دوست دارمو ببینم 

only God