بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
کسی نگفته زندگی خودتون رو ول کنین برین تو بدبختی کسی هم ک چیژی نداشته باشه قرار نبست شمارو بدبخت کنه ...
کسی که خودش چیزی نداشته انتظاری از پسر مردم نداشته باشه اما کسی که خودش زندگیش تاحدودی خوب بوده در حد خونه و ماشین دلیلی نداره که با نداشتن بقیه بسازه پس میشه گفت بدبخت میشه
برعکس همه اصلا به پول ماشین خونه فکر نمیکردم معیارم تحصیلات و قد بلند بود 😅 که خدام گفت همینارو بهت میدم نوش جونت
کلا خیلی دوست نداشتم ازدواج کنم چون ازدواج آدم رو محدود میکنه و دیگه برای خودت نیستی و همینم شد و فوق العاده افسرده میشه آدم گاهی وقتا دوست دارم بشینم بدون اینکه کسی آبو چای و غذا بخاد دستشویی داشته باشه با من کاری داشته باشه خوراکی مورد علاقمو بخورم فیلمی که دوست دارمو ببینم