2777
2789
عنوان

مهندسی کامپیوتر

113 بازدید | 20 پست

وقتی دانشگاه برم این رشته کاراموزی هم داره؟؟؟؟

اگه تجربه ای دارین میشه تعریف کنین 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

بله دیگه 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

اره داره من نرفتم دادم یکی از فامیلامون تو شرکت نفت کار میکنه واسم مهر و امضا زد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره داره من نرفتم دادم یکی از فامیلامون تو شرکت نفت کار میکنه واسم مهر و امضا زد

اگه بخوام برم خود دانشگاه معرفی می کنه که کجا باید برم یا باید خودم بگردم پیدا کنم

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
اگه بخوام برم خود دانشگاه معرفی می کنه که کجا باید برم یا باید خودم بگردم پیدا کنم

بعضی اساتید معرفی میکنن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بله دیگه

برای کاراموزیش دانشگاه خودش معرفی می کنه که کجا باید برم یا باید خودم بگردم جائی رو پیدا کنم

بعضی اساتید معرفی میکنن

عزیزم شما که این رشته رو خوندی می تونی بگی الان بازار کارش چطوره من باید انتخا رشته کنم تصمیم گرفتم اولویت اولمو مهندسی کامپیوتر بذارم ولی هموز دو دلم اخه بعضیا میگن حسابداری بهتره 

به نظرت کدومش بعد تموم کردن درس سریع تر وارد بازار کار میشم

هم وقتی دوازدهم تموم می‌کنی داره هم کاردانی هم کارشناسی

هنرستانی نبودم که کاراموزی داشته باشه رشه ام تجربی بود ولی می خوام برم مهندسی کامپیوتر می خواستم ببینم توی دانشگاه چطوریه 

شما این رشته رو خودتون خوندین؟؟

عزیزم شما که این رشته رو خوندی می تونی بگی الان بازار کارش چطوره من باید انتخا رشته کنم تصمیم گرفتم ...

به نظر من حسابداری

همه جا به حسابدار نیاز داره ولی میگن رشته خشکیه ممکنه زده بشی

به نظر من حسابداریهمه جا به حسابدار نیاز داره ولی میگن رشته خشکیه ممکنه زده بشی

پس شما که الان مهندسی کامپیوتر خودینن از رشته خودتون راضی نیستین؟؟نتونستین کار پیدا کنین

هنرستانی نبودم که کاراموزی داشته باشه رشه ام تجربی بود ولی می خوام برم مهندسی کامپیوتر می خواستم ببی ...

من از طریق هنرستان رفتم و رشته‌م نرم افزار بوده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

پس شما که الان مهندسی کامپیوتر خودینن از رشته خودتون راضی نیستین؟؟نتونستین کار پیدا کنین

شاغلم شغلمم مرتبط با رشتم هست ولی به عقب برمیگشتم یه رشته دیگه میخوندم چون خیلی علاقه نداشتم بهش

من از طریق هنرستان رفتم و رشته‌م نرم افزار بوده

بازار کارش چطوره به نظرت الان خودت راضی هستی؟؟

شاغلم شغلمم مرتبط با رشتم هست ولی به عقب برمیگشتم یه رشته دیگه میخوندم چون خیلی علاقه نداشتم بهش

من به خاطر اینکه علاقه ام بیشتر به کامپیوتره تا حسابداری این رشته رو انتخاب کردم ولی بازم علاقه باشه و کار نباشه به درد نمی خوره گفتم ببینم وضعین کارش چطوره 

الان شما که سر کار میرین اگه جسارت نباشه می تونم بپرسم حدودا حقوقتون چطوره یا پایه حقوق چطوره