2777
2789
عنوان

مشورت جهت رفتار با خانواده شوهر

142 بازدید | 11 پست

سلام دوستان، ما هر جا خواستیم بریم مهمونی یا جایی که خانواده همسرم هم دعوت بودند، همسرم گفته ک اونا ماشین نیارن و ما اونارو بردیم و رسوندیم، با این قضیه اصلا مشکلی نداشتم تا اینکه یبار پدر شوهرم یه مسیرو بسختی پیدا کردن بعدش همسر منو مقصر می‌دونستن که چرا ما نبردیمش که خودش ماشین نیاره، دیروزم که مراسم ختم رفتیم که قرار نبود ماشب بمونیم و ازونجا که پدرشوهرم اینام با ما اومده بودن و اونا میخواستن بمونن،همسرم مجبور شد تا دیروقت بمونه باهاشون، ولی من از سرکاراومده بودم و بشدت خسته بودم نموندم، همسرمم خیلی دیشب عصبانی بود، بنظرتون چیکار کنم چی بگیم که ناراحت نشن، و اینکه ماهم اینجوری اذیت نشیم، 

برادر شوهر مجرد هم دارم که میتونه حدااقل اون رانندگی کنه یا لوکیشن بزنه تو این برنامه ها

ببخشید طولانی شد. ممنونم ازتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم همیشه همینیم

هرجا که بخایم بریم اونا ماشین برنمیدارن و با ما میان 

تازه بعضی وقتا هم یکی از جاریا و بجه هاشون هم هستن که به سختی تو ماشین میشینیم 

ایناش به کنار

ماهرچی که داریم و همشون احساس میکنن که مال اوناهم هست چون شوهرم بیش از حد دست و دل بازه

توهم برداشتشون

الان ما چندتا باغ داریم

هرکدومشو یک برادر شوهرم صاحب شده و زناشون با کمال پررویی میگن باغمون

من ببین چی میکشم از دست اینا

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺

ماهم شرایط شما رو داشتیم یعنی کل کاراشون با شوهرم بودکم کم فاصله شونو زیاد کم والان بجایی رسیدم ک هم کیلومترها ازشون دوریم وهم اینکه مستقل شدیم. والبته قهرم نیستیم. زمان بده وصبر داشته باش باسیاست درست کن

مقصر شوهرت، مگه راننده شخصی استخدام کردن، اسنپ بگیر برای خودت برگرد خونه، خودش میدونه و فک و فامیلاش

دفعه بعدی که باز پیش اومد ک خواستن با ما بیان بنظرتون چی بگم 

ببین کاری نمیشه کرد ولی اینجور موقعیتا که خودتون میخواید زودتر برید به شوهرت بگو براشون اسنپ بگیره ک ...

خودشون ماشین دارن، دیگه همسر م اون اوایل خودش هی میگفته شما ماشین نیارین، الان فکر میکنن وظیفه ماست 

دفعه بعدی که باز پیش اومد ک خواستن با ما بیان بنظرتون چی بگم 

بگو حالم خوب نیس یه خورده کسالت دارم بگو شاید نیایم اگرهم بیایم احتمالا دیرترمیایم اینطوری شما دیرتون میشه شما برید منتظرما نباشید