2777
2789

سلام خواهش میکنم جوابمو بدین من ماه پیش خراش رحم انجام دادم و این ماه دارم دارو انتقال میخورم ولی چند روزه سرما خوردم فکر کنم کرونا گرفتم😭😭 حالا چی میشه ؟؟ اگ انتقال م کنسل بشه اون خراش و اینهمه کارایی ک کردم هیچی میشه؟ اگ  کرونا باشه میتونه روی نتیجه انتقال تاثیر بزاره؟؟ من چکار کنم حالا😭

خدایا شکرت...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کرونا باشه ک انجام نمیدن قبلش تست می گیرن انشالله منفی میشه انتقالم انجام می دی

تا روز انتقال مطمئنم خوب میشم چون امروز روز ۸ پریودمه و ۳، ۴ روزه سرما خوردم

خدایا شکرت...
ی چیزی بهت بگم توکل کن وازهیچی نترس باتوکل بروجلو خواستی راهنماییت میکنم درضمن زیارت عاشورای حق شناس ...

راستش دیگه اعتقادی به دعا ندارم چقدر ازش بخام و نده😭😭

خدایا شکرت...
ی چیزی بهت بگم توکل کن وازهیچی نترس باتوکل بروجلو خواستی راهنماییت میکنم درضمن زیارت عاشورای حق شناس ...

تا اینجاش هم توکل کردم بخودش ولی بخدا دیگه کم آوردم

خدایا شکرت...
دفعه قبل با کارت واکسن انتقال دادن واسم 

ی روز قبل ای وی اف من تست کرونا واچ ای وی دادم یکی یادش رفته بود آزمایش بده کنسل کردن بنده خدا کلی دارو مصرف کرده بود هزینه داروهاشو ک سر ب فلک میزنه

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘
ی روز قبل ای وی اف من تست کرونا واچ ای وی دادم یکی یادش رفته بود آزمایش بده کنسل کردن بنده خدا کلی د ...

اره تا کرونا زیاد بود همینطوری بود ولی من خرداد انتقال داشتم گفتن کارت واکسن هم قبوله

خدایا شکرت...