2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می ناجان ماهمه دعواهامون سرخانواده شوهرم مخصوصاپدرشوهرم یک حرفایی به آدم میزنه دوست داره من صبح تاشب برم خونه اونارومرتب کنم وقتی میرم بالاهمش تیکه میندازه '
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر
ببخشیدا اما چه بی ادب یعنی چی مثل گاو؟؟؟؟ چرا ول نکردی بیای؟؟؟ میگفتی این چه طرز صحبته؟ بخاطر یه اتاق خواب فحش میدین؟ برای ما احترام قائل نیستی برای خودت باش چون هرچی به پسرت بگی بار خودت کردی مردک پررو...گاو...وااااای بابا بی خیال...
سال من ❤16 فروردین❤تحویل شد
می ناز جون این مشکل حل نمیشه مگه بتونه شوهرشو تغییر بده من که بعد از11 سال هنوز مشکلم حل نشده تازه بیشتر هم شده

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

دیروزرفتیم بالامن پریودبودم شدیدادردداشتم چون شوهرم ناراحت نشه رفتم بالاچون پانشدم بهشون خدمت کنم چایی بیارم میوه بیارم ناراحت شدامروزداشتیم میرفتیم مهمونی سوارماشین شدسلام دادم جواب ندادهمش چپ چپ نگاه میکرد
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر
تو هم بهش تیکه بنداز پا به پاش بیا انقدر باهاش یکی به دو کن تا روش کم شه یه بار قشششنگ پولاتو جمع کن واسه یه مناسبت دو تا بلیط بخر به شوهرت بگو پاشو بریم مسافرت اگرم گفت بابا اینا بیان بلیطارو بده بهش بگو پس خودتون برید من نمیام
سال من ❤16 فروردین❤تحویل شد
به نظرم از بیکاریه پدر شوهراس اگه مث مرد سر کار میرفتن و فکر خرج و برج بودن کمتر خاله زنک میشدن مامانم همیشه میگن مردای خاله زنک واسه به هم ریحتن دنیا کافین
اسرار نهان را نه تو دانی و نه من....