2777
2789
عنوان

طلاق با بچه ۱۶ ماهه

260 بازدید | 19 پست

سلام خانما من تو سن کم ۱۵ سالگی ازدواج کردم الان ۲۱سالمه ی بچه ۱۶ ماهه دارم.ازاول با خانواده شوهرم زندگی میکردیم.شوهرم نمیتونست اجاره خونه بده و منم بخاطر اینکه زیر فشار نریم و از رو تصمیم بچگیم قبول کردم.تو این ۶سال بارهای بار سر اختلافات می اومدم خونه پدرم و ۳ماه ۴ماه بودم شوهرمم ب غلط کردن می افتاد و هی میگفت ازین ب بعد خوب میشم منم میرفتم و بازم همین اش و کاسه.اوایل ازدواج ک بحثمون زیاد بود ب اسرار بزرگترا و راهنمای نادرست گفتن بچه بیارین زندگیتون خوب میشه ولی نشد.شوهرم یه ادمیه ک وابسته به خانواده.بیشتر خرج زندگیشو خانوادش میدن خودش ب تنهایی نمیتونه یه زندگی اداره کنه.عصبی و پرخاشگرم هس یعنی بخاطر یه حرف ساده زود عصبی میشه و سروصدا میکنه.تازگیام از چند نفر شنیدم ک معتاد شده ولی هنوز خودم چیزی ندیدم.دوباره بحثمون شد الان ۱هفته ای میشه اومدم خونه پدرم.نمیدونم چیکار کنم با ی بچه طلاق بگیرم یا دوباره برگردم میدونم اگه برگردم دوباره همین ماجراست و بعد از چند ماه دوباره میام خونه پدرم.چندین دفعه گفتم بریم‌مشاوره ولی قبول نکرد نمیدونم‌چیکار کنم موندم تو دوراهی😔

ببخشید ک سرتون درد اووردم ممنون میشم راهنماییم کنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی درست بشو نیست چرا بمونی؟ دلتو به چیش خوش کنی؟ بچه هم گناه داره اما وقتی پدرش اینجوره وقتی قراره چیزی درست نشه و پدرش بدتر شه رو روحیه بچه هم تاثیرات بدی میزاره 

هنوز سنی نداری و میتونی ازدواج مجدد کنی 

عزیزم طلاق بگیر درست ترین راهه. اولش با شوهرت و خانوادش صحبت کن قول بیگر دو سه ماه فرصت بده که عذاب وجدان نگیری بعد اگه نشد اقدام کن طلاق بگیر. لطفا اگه طاقت داری بچرو بده به شوهرت قوی باش هفته ای دو سه روز میبینیش. ولی هضانت نگیر یا نگهش ندار جون خرجش پای خودته و هر وقت بخواد میاد میگیره ضربه میخوری. مستق شو ۲۱ سالته فرصت زیاد داری من ۲۱ سالگی طلاق گرفتم بعد چند سال ازدواج موفق داشتم در خوشبختی کامل برو فکر درس و یه شغل یا یه هنر خوب باش درامد داشته باشی.اونجا مرگ تدریجیه و نابودی جوونیت

روانشناسی کودک

جدا شو بمونی زندگی کنی هم مثل من آینده ای نداری و زندگیت تباهه 

جداشو برو ارایشگری یاد بگیر درآمد داشته باشی یا برو سرکار دیگه 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂