2777
2789
عنوان

طلاق با بچه ۱۶ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 19 پست
جدا شو بمونی زندگی کنی هم مثل من آینده ای نداری و زندگیت تباهه  جداشو برو ارایشگری یاد بگیر در ...

ارایشگری تا حدودی بلدم قبلا رفتم یاد گرفتم اما ن کامل.ولی خب فکر همه چیو میکنم با یه بچه تو خونه پدرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم طلاق بگیر درست ترین راهه. اولش با شوهرت و خانوادش صحبت کن قول بیگر دو سه ماه فرصت بده که عذاب ...

اون بچه چه گناهی کرده باید این وسط قربانی بشه و پیش همچین پدری بزرگ بشه. وقتی با بی فکری بچه اورده باید پای همه چیش وایسه و بچه رو هم بزرگ کنه. نه اینکه بچه رو بزاره پیش یه پدر معتاد و خودش بره دنبال زندگیش

شما بچه داشتی؟؟من نمیتونم بچمو بدم اخه😔😔

نه نداشتم. اگه میتونی و شوهرت راضی میشه نگه دار. اما اگه واقعا میتونی نگه داری و باهاش هم شغل خوب داشته باشی هم پیشرفت بگیر اگه قراره خونه نشینت کنه این کارو نکن .دختر خوب بزار واضح بگم مخصوصا اگه تهرانی الان پسرا زیاد تمایل به دخترای خونه نشین و بدون شغل ندارن اکثرا دختر قوی و مستقل و دوست دارن و جدا از این زنان ایرانی هم دوست ندارن بمونن خونه بدون ازدواج دوست دارن ازدواج کنن. پس فرصت شغل و میشرفت و تو جامعه بودن خودت و از دست نده برو یه دانشگاه علمی کاربردی فوق دیپلم بگیر یه کار نیمه وقتم پیدا کن یا یه هنری. شروع کن به استقلال

روانشناسی کودک