2777
2789
عنوان

پریود بعد سقط کی اتفاق میوفته

245 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من دوماهه سقط داشتم .هنوز پریود نشدم . بقایا دارم .هرمون بارداریمم پایین میاد  اما هنوز  صفر نشده. دکترا میگن کورتاژ اما من چون بچه ای ندارم میترسم و منتظر پریودم موندم. کسی بوده تو شرایط من دیر پریود شده باشه ؟

امیدم به خودته خداجون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من مجردم  خواهش میکنم این چ حرفیه ولی خب مادرم سقط داشت

من سقط داشتم دیروز منتها فقط لخته های خون بزرگ ازم اومد الان استرس دارم ک سقط شده یا نه شکل جنین مادر شما چطور بود

من سقط داشتم دیروز منتها فقط لخته های خون بزرگ ازم اومد الان استرس دارم ک سقط شده یا نه شکل جنین ماد ...

جنین سقط نشد

الان ۱۰ هفتشه حدودا

هفته پنجم ک کامل بود خورد ولی بکهفته بعد رفت سونو گفتم ک جنین زندست

لخته ی خون بنظرم اصلا سقط نشده چون مادرمم لخته داشت و خونریزی و خیلی معذرت میخام اسهال

قرصتون سایتوتک بوده؟ 

جنین سقط نشد الان ۱۰ هفتشه حدودا هفته پنجم ک کامل بود خورد ولی بکهفته بعد رفت سونو گفتم ک جنین زند ...

من ۱۱هفتم هست ۵ تا قرص سایتوتک بود ۳تا واژینال ۲زیر زبونی گذاشتم ک بعد یهو زیر شکمم ی چیزی ترکید اب و خون اوند ازم بعدم ۵ تیکه بزرگ لخته خون البته خیلی ببخشید عین جیگر بود هم رنگ اون و میزان سفتیش الانم از دیروز معمولی پریودم 

من ۱۱هفتم هست ۵ تا قرص سایتوتک بود ۳تا واژینال ۲زیر زبونی گذاشتم ک بعد یهو زیر شکمم ی چیزی ترکید اب ...

وای خدا ۱۱ هفاه خیلی گناه داره🥺

مامان من ۱۰ تا مصرف کرد همینجوریم پریود شد با کلی زعفرون و پونه و گرمیجات

ولی سقط نشد چون حکمت خدا بود دیگ

فعلا باید وایسیم تا هفته ۱۲ غربالگری بده ببینیم چی میگ ولی خب همه چیزش نرماله و من شنیدم قرص سایتوتک فقط ب جفت ضربه میزنه خونریزی بخاطر همونه و روی جنین تاثیر بد نداره و تو نی نی سایت خیلی موردا بودن ک بچشون صحیح و سالم وومده تو بغلشون

خونریزیت ک بخاطر جفته

احتمالا کیسه آبت هم پاره شده

اون لخته ها هم برای اطراف رحمه چون قرص دهانه رحم رو باز میکنه

جنین سفیده

ممکنه سقط نشده باشه

البته تا یکماه بعد مصرف احتمالش هست ولی باز ممکنه بمونه

وای خدا ۱۱ هفاه خیلی گناه داره🥺 مامان من ۱۰ تا مصرف کرد همینجوریم پریود شد با کلی زعفرون و پونه و ...

کیسه اب پاره بشه بچه میتونه زنده بمونه؟ من امروز برم سونو نشون میده سقط شده یا نه؟ نمیخوام گورتاژ کنم شکم اولمه میترسم

کیسه اب پاره بشه بچه میتونه زنده بمونه؟ من امروز برم سونو نشون میده سقط شده یا نه؟ نمیخوام گورتاژ کن ...

اینو نمیدونم ولی فکنم آره زنده میمونه

آره سونو برو

شکم اول و سقط خیلی تاثیرات بدی داره🥲

من مامانم ۳۶ سالشه اینکارو کرد الان خیلییی پشیمونه همش دعا میکنه سالم باشه

اینو نمیدونم ولی فکنم آره زنده میمونه آره سونو برو شکم اول و سقط خیلی تاثیرات بدی داره🥲 من مامان ...

من مجبورم راهی جز این ندارم ۵ماهه ازدواج کردم نه شرایطشو دارم نه تحت نظر بودم از نظر ژنتیک بنظرم بزرگترین گناه نداشتن شرایطشه اینجوری ب دنیا اومدنش خودش گناهه اره چون شکم اولمه میترسم کاشکن گورتاژ کنم بخاطر همین استرس نیفتادنشو دارم