aysanasim مدیر عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 700 عنوان پریود بعد سقط کی اتفاق میوفته | مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 17 پست سلام بچه ها من دوماهه سقط داشتم .هنوز پریود نشدم . بقایا دارم .هرمون بارداریمم پایین میاد اما هنوز صفر نشده. دکترا میگن کورتاژ اما من چون بچه ای ندارم میترسم و منتظر پریودم موندم. کسی بوده تو شرایط من دیر پریود شده باشه ؟ امیدم به خودته خداجون 1401/04/22 | 09:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
im_hasti_im عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 2473 من مجبورم راهی جز این ندارم ۵ماهه ازدواج کردم نه شرایطشو دارم نه تحت نظر بودم از نظر ژنتیک بنظرم بزر ... با اومدن بچه شرایط خود ب خود فراهم میشههفته ۱۱ ک بخش های مهنی از بدن جنین شروع ب رشد میکنهخیلی گناهه ولی بازم خودتون بیشتر میدونینسونو بده
aysanasim مدیر استارتر عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 700 و هم اینک الانم ازم خون میاد چطور برم مهم نیست با خونریزی هم انجام میدن .در هر صورت باید بری که مطمئن بشی بقایا نداری.چون اگه داشته باشی دردسر ساز میشه. امیدم به خودته خداجون
aysanasim مدیر استارتر عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 700 کیسه اب پاره بشه بچه میتونه زنده بمونه؟ من امروز برم سونو نشون میده سقط شده یا نه؟ نمیخوام گورتاژ کن ... اگع لخته بزرگ دفع کردی بعیده که زنده باشه بچه. امیدم به خودته خداجون