2777
2789
عنوان

آدمای کثیف و نامرتب🤮🤮

584 بازدید | 33 پست

سلام

بیاین درمورد کسایی که تو فامیلتون یا اطرافتون ، کارای کثیف و حال بهم زن انجام میدن یا نامرتبن، صحبت کنیم، بخندیم ! ولی بیشتر کارای چندش آوررررررر🤮🤮🤮

سر صب این چ تاپیکیه😂😐

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر خانواده چون دیر واسه ناهار میاد، تو دیگ غذا میخوره با دست بعد ممکنه دونه های برنج بریزع باز تو دیگ.

بعد اگ مهمون بیاد این برنجو با برنج تازه قاطی میکنن میدن مهمون

زن، زندگی، آزادی🖤مرد،میهن،آبادی

مثلا یبار خونه ی تهران مادرشوهرم اینا رفتیم(دوتا خونه دارن، یکی تهران، یه ساختمون 3 طبقه قم که ما طبقه سومشیم)، اونا نبودن، خونه پردونه های برنج خام بود، پر مورچه و سوسک مرده!  

جالبیش اینجاس که همین هفته ی پیش اینجا بودن، اونا هر هفته میان تهران واسه سر زدن به برادرشوهرم، و اینکه مادرشوهر و پدرشوهرم ادمای خیلی باکلاس و پولدارین و ازاونان که تو بیرون خیلی. به تیپشون اهمیت میدن، مادرشوهرم خیلی به خودش میرسه،جوونه، هر چندماه بوتاکس صورت و لبو رنگ مو و تازه وسواس نجس پاکی هم داره ولی اصلا ادم تمیزی نیس!

والا بیشتر حالت تهوع میگیریم تا خنده 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
پسرعموم خیلییی شوهی های چندشی میکنه متنفرررم ازش داداشمم خیلییی وسواسه بیشتر با اون شوخی میکنه  ...

خب این دیگه  شوخی نیست نهایت کثافتکاری هستش😂

پسری که بیاد نی نی سایت دیگه اون ادم سابق نمیشه😐

مادرشوهرم موقع غذا کشیدن،وقتی غذای همه رو کشید،ظرف خورشت مرغ رو میذاره جلوش،با دست برمیداره میخوره،بعد دستاشو لیس میزنه،بعدش با همون دست لیس زده،مرغ باقیمانده رو بین مهمونا دوباره پخش می کنه،میچرخه بین مهمونا،میذاره تو بشقابشون با دستش🤢🤢🤢

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭