2777
2789
عنوان

آدمای کثیف و نامرتب🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 33 پست
مثلا یبار خونه ی تهران مادرشوهرم اینا رفتیم(دوتا خونه دارن، یکی تهران، یه ساختمون 3 طبقه قم که ما طب ...

ممن رفتم تا تونستم خونشو تمیز کردم، و جاذو زدم، اومده میگه این دوده هاچیه روی اپن ریخته!! حتی تشکرم نکرد.... 

ظرفارو که کلا خودم میشورم... 

اینقدر تند و کثیف ظرف میشوره، تازه همینطور که اب بازه کف میزنه، ظرفا چرب و چیلی... 🤮🤮

لای. دندونه ی چنگال برنجه.... 

هربار میوم م ظرف بشورم، میدیدم اسکاچ رو گذاشه توی ظرف کوچک آشغال که توی سینک میزارن!!! پر تفاله چای و اشغال تخمه!!! 

هربار اسکاچو تمیز میکردم، دوباره میگذاشت هم. نجا.... 

بابااااااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای صبحمونو با حرف های چندش شروع کنیم ببین تا شب چی میشه

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن
😂😂👌🏻اره ولی تلافی ک داراشم سرش دراوورد عالیی بود

آخی منم‌دلم خنک شد😂

بله اینجور وقتا  شماها هم باید به  نقطه ضعف طرف مقابل ضربه بزنین😂

پسری که بیاد نی نی سایت دیگه اون ادم سابق نمیشه😐

مادرشوهرم  رفتار بدی نداره خداییش اهل دخالت و اویزونی و تیکه نیس

ولی خیلی نامرتبه،  البته از بیرون ببینیش اونقدر لارج و گرون لباس میخره میپوشه، که همه مسگن بهت نمیخوره مادرشوهر باشی، خیلی جوونو هایکلاسه ولیییییی امان از خونش.....

توخونشو ماهی یبارم جارو نمیزنه.... 

همش به پاهامون اشغال میچسبه، میگم بزار جارو کنم، میگ نه نمیزاره🙁

یبار دیدم به یچه داداشش با دست داره غذا میده!! تازه توی دوران کرونا!  بهش گفتم، گفت الکل زدم دستم!! اوقققق🤮🤮. من ک ومیزارم کسی دستشو بکنه تو حلق بچم، البته هموز بچه ای ندارم 😜

ما خانوادمون وسواس نیستیم ولی تقرییا مرتبیم، و عمم ک دیگه خیییلی زیااد از حد تمیزه، ما متعادلیم، 

مادرشوهرم اینا کهکثیف تشریف دارن🥶

یبار دیدم، پدرشوهرم، ناخناشو با ناخن گیر گرفته میریزه روی میز!! بعد با دست جمع کرد ریخت تو بشقابی که میوه براش اوردن!! 🤮(توخونه مادر مادرشوهرم بودیم یعنی مادربززگ) 

سلام🙂

سلام؟  

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809
شناختی؟ 🙂

هه بله

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

اخه کل خاندانشون وسواسین، وسواس نجس پاکی، و ادعای تمیزی دارن... خیلی هم از بیرون هایکلاسن و از همه لحاظ مودب، مثلا پدرشوهرم اینقور لفظ قلم حرف میزنه، ادم نمیفهمه چی میگه،  و تیپش انگار داداش شوهرمه، خیلی خوب مونده و لارج و پولداره، ولی وقتی دیدم داره مسواک شو توی پذیرایی میزنه، یا ناخن میگیره روی میز،دیدم عوض شد🤕🤕