2777
2789
عنوان

مقصر دعوا منم؟؟؟💔💔💔😭😭

423 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها منو مادرم الان دعوا کردیم ماجرارو میگم ببینین تقصیر من بود؟

من بابام کارش یجوریه که هر ۲۰ روز میاد خونه بعد سره کارش یه خونه نقلی داره ما هرسال تابستون میرفتیم اونجا امسال بخاطر اینکه من کنکور دارم قرار شد نریم

من دو هفته ای هست شروع کردم به خوندن بعد دو روزی هست که کمرم شدید درد میکنه که برمیگرده به زمین خوردن تو بچگیم.

این چند روز که بابام اومده مامانم چپ میره راست میره میگه مارو خونه نگه داشتی درسم نمیخونی خدا.دیروز بابام رفت خرید مامانم بهم گف حالا واقعا کمرت درد میکنه یا خودتو لوس میکنی؟ منم گفتم اون از بچگی که زمین خودم داشتم از کمر درد میمردم منو نبردی دکتر گفتی دروغ میگی اینم از الان مگه مرض دارم الکی بگم. من فقط گله کردم خودشم قبول کرد گفت غفلت کردیم.اقا ماجرا تموم شد یهو امروز صبح ورق برگشت برداشت به بابام گفت این دختره رو یه چیزی بهش بگو همش منت چند سال پیشو سرم میزاره من از گلوی بچه هام میزنم واسه این کتاب کنکور میخرم این نمیخونه مارو توخونه زندونی کرده.منم گفتم برین شماها من تنها میمونم خونه شروع کرد فحش دادن و که توهمش سر من داد میزنی عمر منو خاک کردی.

بچه ها منو مامانم خیلییی صمیمی هستیم اون از زندگی گله داره به من میگه منم همونطور 

هر چی درد و دل باهاش کرده بودم تو دعوا گفت منم داد زدم تو چقد دو رو هستی دیگه در آخر همه ی کاسه کوزه سرم شکست و نفرینم کرد کنکور قبول نشم😭😭😭😭😭😭😭اون همه حرف که گفت هیچی نفرینم کرد از خدا خواست قبول نشم 

میدونه دوست دارم به یه جایی برسم و نفرین کرد قبول نشم 

صدای نفرین کردنش تو سرم میپیچه😭😭😭😭

آرزو میکنم کاش هیچوقت به دنیا نمی اومدم‌.این صمیمیت بین ما اشتباهه دیگه حرفامو بهش نمیگم.

‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌^یه صلوات برام بفرست مهربون🤩😍🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای کمرت اصلا دکتر نرفتی؟ پشت گوش ننداز

اصلاااا منو نبرد فک کرد دروغ میگم

سلام دخترم الهی به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها بهترین نمره از کنکور بدست بیاری و موفق بشی ،،،،،یه نفس عمیق بکش ،،،،مادرت دوستتداره ولی مادرا بعضی اوقات عصبی میشن تو به دل نگیر هر چی از دهنش دراومد همش الکیه 

خانم مقدم هستم چندساله عبادات استیجاری انجام میدم و نمازقضااموات و تلاوت قرآن برای اموات انواع چله های حاجت روایی ،،سه تا بچه دارم خرج بچه هام از این راه هستش شماره واتساپ ۰۹۹۰۸۷۰۶۰۳۴
چرا کتاب هاتو برنمیداری بری اون یکی خونه 

اونجا دوره بعد ماله صاحبکاره نمیشه اونجا کوچیکه برا کارگریه

سلام دخترم الهی به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها بهترین نمره از کنکور بدست بیاری و موفق بشی ،،،، ...

ممنونم از دعاتون.

ولی حس میکنم نفرینش میگیره

اونجا دوره بعد ماله صاحبکاره نمیشه اونجا کوچیکه برا کارگریه

میتونی چند تا کتاب انتخاب کنی فقط اونا رو ببری 

حس میکنم چون نرفتید مامانت ناراحته و برای همین یهو اونطوری کرده

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
میتونی چند تا کتاب انتخاب کنی فقط اونا رو ببری  حس میکنم چون نرفتید مامانت ناراحته و برای همین ...

اخه خودش گف کنکور داری نریم

منکه زورشون نکردم