2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خوبه

1145 بازدید | 60 پست

بچها من اولین باره دارم راجب مسائل شخصی م صحبت میکنم 

من یه بار ازدواج ناموفق داشتم و خیلی تا دلتون بخاد کتک خوردم و سختی و حقارت رو رد کردم 

شاید بعد جداییم بعد شش ماه به یه اقایی اعتماد کردم و ۶ ما فقط بیرون همو میدیم و خیلی با شخصیت و مودب بود 

و همه جوره انتحانشو پس داده بود 

و بعد یه مدتی ازدواج کردیم و سر خونه زندگیم هستم و العانم بعد ۶ ماه باردار شدم و خیلی از زندگیم و شوهرم راضی هستم و باهم همکاریم 

❤️الهم عجل الولیک الفرج❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقتون پایدار 

بهترینها نصیبتون بشهـ عزیزمــــــــ

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

من از شوهر قبلیم که کلا تو یه شهر دیگه بودم یه بچه داشتم که اونو ازم گرفت شوهرم و العان از این شوهرم باردارم 

مادرش زن فوق العاده خوبیه و میدونه و شوهرم و پدرش میدونه 

خواهر نداره شوهرم اما برادر ۵ تا داره 

من نمیخاستم العان تو شهر خودم تو بیمارستان یا دکتر و جایی بگم بچه دوممه چون شوهر پسر بوده و ازین موضوع خجالت میکشم جلو خونوادش 

اگه دکتر برم یا بیمارستان نگم بچه دوممه مشکلی پیش میاد؟

میشه خواهرانه راهنماییم کنید؟

❤️الهم عجل الولیک الفرج❤️