2777
2789

نمیدونم چه حکمتیه ولی فکر کن چندتا کشور مختلف که دینشون اکثرا مسیحیه(یعنی تک و توک بودایی یا مسلمان یا دین های دیگه پیدا میشه) یهو من رو یکیشون کراش میزنم بعد که بیوگرافیشونو میخونم میبینم بوداییه

من اصلا برام دین فرق نمیکنه ها منظورم این نیست

منظورم اینه که برام عجیب و جالبه که همش بدون اینکه بدونم رو کسی که دینش بوداییه کراش میزنم

(راجب دین بودایی هم هیچی نمیدونم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادشون به خیر یه دورانی چقدر دنبال بودایی شدن بودم خیلی کتاب هاشون می خوندم تهش به این رسیدم که هیچی ندارن. یه مشت خزعبلاتی که در طول سال‌ها روی هم گذاشتن و یه سازه در هم و بر هم و عجیب غریب شده.  

تفاوتش با فلسفه اسلامی اینه که هر اندیشه و فرضیه و تفکری که بری جلو تا به ریشه اش برسی به چند تا آیه قرآن و چند تا حدیث می رسی که پایه اون تفکر هست ولی تو بودایی اصلا همچین چیزی پیدا نمی کنی 

یکم راجبشون میگی

الان خیلی ها که می خوان فاز روشنفکری بردارند می رن تو فاز بودایی شدن.  چون قانونی نداره که بخواد دست و پاشون برای بی قید و بند بودنشون بگیره.  برای همین اکثر بازیگرها تفکر بودایی انتخاب می کنند 

یه مدت هم واژه هاش داره تو فرهنگ ما جا می افته مثل کارما. 

یا استفاده از واژه کائنات به جای خدا  و عود روشن کردن و مدیتیشن و و مانترا و یوگا و ...

من خودم یه مدت مانترا می گفتم بعد حس کردم چه کاریه وقتی ما مسلمان ها انقدر ذکرهای دینی داریم بعد بخواهیم کلی وقت بزاریم اون کلمات بی معنی تکرار کنیم خب ذکرهای مختلف تکرار می کنم اسما خدا رو بگیم که بهتره  

این مبحث ها خیلی طولانیه دوست داری در موردش مطالعه کن ولی مراقب باش گمراه نشی