2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اولا که خیلی کار درستی کردی این دغدغه رو الان داری و مشاوره میگیری و حقیقتا کاش یکی بکد این دانش رو به من انتقال میداد تا کمتر اشتباه کنم دوما همین سوالت یعنس خیلی عاقلی و مطمئنم تو دانشگاه میترکونی ولی من تجریاتمو میگم

- همکلاسیت دوست تو نیست فثط منافع مشترک دارید، خارج از دانشگاه ترجیحا باهاش قرار نذار و اینو بدون یه نفر هر چقدرم اوکی باشه تو محیط حرفه‌ای خوبه لینکت باهاش حفظ شه و فقط در حیطه درس و کار باشه و قاطی روابط و دراما نشه چون هر چی بینتون پیش بیاد چند ترم مجبورید همو تحمل کنید

- اینکه میگن تو دانشگاه رل نزن رو شاید شنیدی که گاها به ازدواج ختم شده؛ من دانشگاه دولتی تهران بودم و بخش زیادی از هم‌دانشگاهیام سهمیه دارای خانواده جانباز و اساتید دانشگاه بودن و مالی اوکی بودن ولی باز با حمایت خانواده‌ها هم ازدواجاشون به طلاق منجر میشد تازه اگه یه اطدواج منجر میشد

- جزوه نویسی رو یاد بگیر اصلا مسئله نوشتن هر چیزی که استاد گفت نیست مسئله فهم و یادداشت چکیده اونه مگه اینکه اصرار داشت خط به خط بنویسید که در اون صورت حتما صداشو با اجازه‌ش ضبط کن

- همه واحداتو بگیر و پاس کن و گول سراب حذف واحد و با استاد بهتر ارائه بشه بعد برداری رو نخور؛ اوضاع آموزش دانشگاه‌ها افتضاحه و معمولا بلد نیستن برات جبران واحد جایگزین کنن و تو میمونی و چند ترم علافی واشه چهار واحد ناقابل

- رابطه با اساتید رو نمره مهمه، اتفاقا تو چشم باش و کلاسا رو نپیچون، خودشیرینی کردن فرق داره با عمل به وظایف حداقلی دانشجویی

- استادی که میگه بیا دفترم ببینمت بهت نظر داره نرو دفترش!

- اگه مزاحمتی از طرف همکلاسی یا هر کادری از دانشگاه داشتی یه حراست بگو! دانشگاه خلاف کشور قوانین خودشو داره و تو یه عنوان دانشجو مصونیت قضایی داری و هرگز بخاطر حرف و جرم سیاسی زندان نمیری تو محیط دانشگاه جات امنه ولی دانشگاه قوانین خودشو داره و منشور حقوق دانشجویی دانشگاهتو بخون و حتما اعاده حق کن، سر بازی راست و جرات یه پسره به یه دختره گفته بود نود بده دختره با نشون دادن چت به حراست باعث اخراج پسره تو ترم اول دانشگاه شد

-درس خوندن اولویته ولی اگه زمان اضافه داری با همکلاسیات سینما و کافه نرو برو تو انجمن علمی و کانونای فرهنگی دانشگاه مشغول شو، من از قبل فعالیت نشریات دانشگاه با کلی سلبریتی لینک شدم و رزومه و پیشنهاد ‌کاری داشت برام

-اگر همزمان با دانشجویی بتونی کار کنی خیلی برات بهتره تا دانشجوی الف شی یا ارشد مستقیم بیاری، این کارا باید در راستای به دست اوردن حرفه باشه و کار گل منشی و دستیاری نکن

- آمار کسیو خواستی بگیری برو سراغ بچه‌های خوابگاه

-گل نکش! تو دانشگاه خیلی بابت تقویت تمرکز اون پشت میکشیدن و بوی سگ میداد و دوربین یه بارم بگیرتت حتما برات سابثه رد میشه حتی به خودت نمیگن

-مراقب حراست باش بابت لباس یا برخورد میتونه پرونده‌ای برات بسازه که بعد دانشگاه کار گیرت نیاد و حکم انضباط مدارس رو داره

-هیچوقت تصمیمات بزرگ رو تو این برهه نگیر، مهاجرت و ازدواج و شغل دولتی داشتن یا نداشتن تداخلی با دانشجویی نداره ولی تو این دوران بخاطر تحت فشار بودن ممکنه طرز فکر درستی رو دنبال نکنی و شدیدا از اطرافیان تاثیر بگیری

- راحتی رو فدای زیبایی نکن! اینو کسی میگه که پاش میخچه زد دوران دانشجویی و میلنگید

- هرگز برای هیچ پسری آشپزی یا قنادی نکن براش ببر، بعدها پشیمون میشی

-اگر ترم یک حس کردی رشته‌تو دوست نداری یا با دانشگاه مشکل داری از طریق کارنامه سبز و مشاوره اقدام به تغییر کن ولی حتی‌الامکان انجامش نده چون همه لیسانسا در هر حال توان خاصی ندارن و دانشگاه آزاد شاغل‌های بیشتری تقدیم جامعه کرده