2777
2789
عنوان

بچه ها بده به مادرشوهرم بگم؟

303 بازدید | 11 پست

مادرشوهرم سفره بعد تو این مدت که. نبودش. یه اختلافی بین ما و خواهرشوهرم افتاد مقصر اصلی هم. شوهرش. بود ولی یه جوری ماست مالی کردن و... که افتاد گردن من و جاریم. بعد هم جاریم هم خو اهرشوهرم سریع همه چیو ب مادرشوهرم میگن بنظرتون مادرشوهرم اومد یه طوری بحث باز کنم از زبون خودمم بهش بگم؟زیاد باهم درد و دل میکنیم میدونم که بخوام بگم راحت بحث اش پیش میاد. 

یا نگم؟ 

چون حدس میزنم اونا گفته باشن یکی شون.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

از جارى هيچى نپرس ممكنه راست نگه و حرفاى اون روت تاثير بذاره 

خودت با مادرشوهرت صحبت كن

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr