2777
2789
ن بدون بیمه هم باشه برام مقدور

خواهر من تقریبا همسن خودته چند جا رفت برای کار ولی چون بیمه می کردن قبول نکردن و هر چه قدر گفتیم مسئولیتش برعهده خودمون گفتن که قانون و نمیشه  اخرش هم رفت فروشندگی 

😁❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی یه دوره شیش ماهه؟

ینی تو شیش ماه تقریبا باید تموم کنی درسشو 

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭    
آها. فک کردم بزرگتری

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭    
انسانی

منم ۱۶ ام میخام برم طراحی دوخت 

بنظرم برو ی هنری یاد بگیر همین خیاطی هم خوبه ها

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
خانم شما اصلا تو اجتماع زندگی میکنی؟ایرانی؟؟؟ الان شوهر من ۱۲ساله کارش اونو بیمه نکرده اصلا هیچ اجب ...

🙄حالا چرا می زنی؟ من اون چند جایی که رفتم قبول نکردن گفتن حتما باید بیمه بشه دیگه اطراف شما چه خبره رو من نمی دونم

😁❤️

میتونی تو داروخونه کار کنی  ی دوره شیش ماهه داره  حقوقشم خوبه منم ۱۵ ام میخام برم

همچین چیزی از نظر قانونی درسته؟ شنیدم کسایی که رشته دارو نخوندن و خاصیت دارو نمیدونن تو داروخونه کار کنن کارشون غیرقانونیه

کاری مناسب واسه سن شما الان نیست

بنظرمن برو کلاس تابستانی  کاربابرنامه ورلد(تایپ باکامپیوتر) یاد بگیر  ازکافی نت ها سفارش بگیر توی خانه کارتایپ انجام بده درامدش هم خوبه

یا اینکه اموزش خیاطی برو شغلی خوب پردارمد

همچین چیزی از نظر قانونی درسته؟ شنیدم کسایی که رشته دارو نخوندن و خاصیت دارو نمیدونن تو دا ...

نمدونم 

ولی دوستم رفته