الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دارم میرم کلاس تعمیرات تجهیزات دندونپزشکی که بعدش وارد بازار کار بشم توعم میتونی بری و بعدش بری سرکار
یا ادمینی
یا اگه صدات خوبه صداپیشگی
کار در خانه ها
خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی " وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆
باید اسم دارو هارو یاد بگیری ی آزمون میدی اگه قبول بشی میتونی کار کنی
اسمش یادم نمیاد سخته😅
کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭 آن روز در دلم حال و هوایی میشود ناب !🖤 امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔 ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭
کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭 آن روز در دلم حال و هوایی میشود ناب !🖤 امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔 ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭
باید اسم دارو هارو یاد بگیری ی آزمون میدی اگه قبول بشی میتونی کار کنی اسمش یادم نمیاد سخته😅
خب کجا باید برم😁
♥️🌿به نام خدایی مهربونم 🌿♥️ 😍🥺اگر چشم شما افتاد به امضام واسه رسیدن منو عشقم بهم دعام کنید 🥺😍تک دختر و تک فرزند خانواده 😻 ی عدد عشقم دارم که بخاطر مشکلات مالی و مخالفت های کمی داریم میجنگیم 😿🥺 انشالله به دعایی خیر شما بهم برسیم😻چادریم ولی پایه دعوا و شیطونی 😜یه دختر ورزشکار که قبلاً عشق والیبال بودم الان دارم بدنسازی میرم شاید برم مربی بدنسازی بشم 😎عاشق حیوانات دلم روستا میخواد 🌲 البته بگم که کبوتر یه چیز دیگه هست با افتخار بهم میگن کفتر باز 🕊️😌 سلامتی خودم خودت دلبرم👑♥️ انشالله همه نی نی سایتی ها حاجت روا باشن😇🌿فهمیدن باتوام همه تکلیفم با تو روشنه🤗عشقم صدات کنم یا نفسم کدومش قشنگتره 😍